Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet odbili sanadera

Nesposoban je i igra na više strana

Ante Sanader
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.05.2016.
u 01:00

"Dobio sam uputu da moji delegati glasaju za njega, ali otvoreno sam rekao da jedino Sanadera nećemo podržati"

Ante Sanader i drugi put u četiri godine, iako je bio u kvoti ljudi koje je šef HDZ-a Karamarko stavio na šalabahter, a zamjenik Milijan Brkić tražio od šefova županijskih organizacija da ga podrže za potpredsjednika, nije uspio proći na unutarstranačkim izborima.

HDZ-ovci s kojima smo razgovarali nekoliko dana uoči sabora stranke već su procjenjivali da će Sanader doživjeti fijasko jer sjedi na više stolica. Navodno je igrao i sa strujom Tomislava Čuljka.

– Dobio sam uputu da moji delegati glasaju za njega, ali otvoreno sam rekao da jedino Sanadera nećemo podržati. Prvo, prije četiri godine nije prošao za Karamarkova zamjenika, iako su Karamarko i Brkić imali odrađenu cijelu priču na tim izborima. Dakle, stvarno moraš biti nesposoban da u takvoj kombinaciji ne prođeš. Drugo, ničim izazvan dobio je mjesto potpredsjednika Sabora. Treće, Zlatku Ževrnji rečeno je da se povuče iz kandidature za šefa splitsko-dalmatinskog HDZ-a i omogućilo se Sanaderu da nastavi mandat, a pri tome o svojim ljudima ne vodi brigu – kaže šef jedne županijske organizacije.

>> Hasanbegović dobio najviše glasova za Predsjedništvo: Članstvo je poslalo poruku kakvu politiku HDZ-a želi

>> Evo što je Karamarko poručio nakon jučerašnjeg općeg Sabora HDZ-a!

Komentara 8

TV
tv5378
01:26 30.05.2016.

Postovana Iva,kako znate da je Karamarko snabdijevao ljude s salabahtrerima?Tko je donio iste I kako se nisu nasli u opticaju prije sabora,nego u samom toku izglasavanja?Spekulacija,po starom dobrom obicaju UDB-e

BK
branko-kockica
01:50 30.05.2016.

Više niš ne kužim kaj piše u ovom austrijsko-udbaškom biltenu. Pa jesu li izaslanici glasovali po šalabahteru ili nisu? Prvo tvrdite da su glasovali po šalabahteru i da to nije demokratski, a sad ispada da su glasovali suprotno napucima vodstvai i da nisu izabrali ovog. Prvo izmislite šalabahtere, i onda kako god ispadne, za vas dobro: ako pogodite onda se radi o šalabahter-demokraciji, a ako promašite onda se radi o pobuni protiv Karamarka. :)

AR
arjavas
09:01 30.05.2016.

Vidi se da je HDZ jedinstven ko nikada . Svi su jedinstveni u tome da nedaju poziciju i fotelju ni po koju cijenu . Cvate u toj stranci stotinu cvjetova kak bi rekel onaj kineski vođa a kopira ga Buljević .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije