Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Gotovina

Oluja se slavi svugdje u Hrvatskoj, i u Zagrebu i u Kninu

Ante Gotovina
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
31.07.2015.
u 18:34

Na pitanje kako bi komentirao prijepore oko proslave Oluje, Gotovina je odgovorio da ne vidi nikakve prijepore

'Oluja se slavi svugdje u Hrvatskoj - i u Zagrebu i u Kninu i na cijelom teriroriju', izjavio je za HRT umirovljeni general Ante Gotovina. 

Na pitanje kako bi komentirao prijepore oko proslave Oluje, Gotovina je odgovorio da ne vidi nikakve prijepore. 'Bilo je razmišljanja, bilo je različitih prijedloga, ali na kraju je donesena odluka i - to je to', poručio je.

>> 20 godina Oluje – nikad objavljeni dokumenti koji otkrivaju stvarnu ulogu SAD-a u operaciji

Komentara 96

MA
Manolo46
21:06 31.07.2015.

Bolje bi bilo da ste prenijeli današnji najnoviji blog Luke Mišetića kojitamo razbija Documentu, SENSE, Teršeličku Pupovca, Frljića i ostale. Razvalio je Mišetić njihove laži o 600 ubijenih 200 000 spaljenih, 250 000 protjeranih, laži da nitko nije procesuiran, da je Hrvatska donosila dikriminacijske zakone i drugo. Bolje da to stavite nego mišljenje čovjeka kojem je očito pun kufer svega ovoga, i kojeg ova vlada ucjenjuje što kako i kad mora reći i s kim se kad mora slikati da bi dobio produženje koncesije na tunogojilište.

DZ
davor_zg
19:11 31.07.2015.

nije bitno niš , osim NAS

DI
Diosiario
21:17 31.07.2015.

Generale, bitno da smo mi njih šiknuli u Haagu, a ova politička natezanja oko proslave to je nebitno, to je nametnuo SDP zato jer su izbori ali ti to ne smiješ reći, to nam je jasno. Bolje nego da posao pati. Ali nema veze, ti si Ante svoje odradio i to odlično, vrijeme je da neki drugi konačno malo povuku i da završe s pričom do kraja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije