Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željka Antunović:

'Angažman kod Ive Josipovića ne znači da se vraćam u politiku'

Željka Antunović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.10.2014.
u 07:00

Kaže da je prihvatila Josipovićev poziv jer je on 'vrlo dobar predsjednik'

Predsjednik Ivo Josipović u svom je stožeru angažirao i Željku Antunović, koja je sve dok Zoran Milanović nije postao šef SDP-a cijelo desetljeće bila u samom vrhu stranke (bila je i zamjenica Ivici Račanu), a u Račanovoj je vladi bila potpredsjednica i ministrica obrane.

– Predsjednik me pozvao u svoj tim i odazvala sam se bez puno razmišljanja. Obavljat ću kompleksne poslove u kampanji, ali ne bih konkretnije o svojoj ulozi u Josipovićevu stožeru – rekla nam je Željka Antunović. Tvrdi da njezin angažman u stožeru ne znači da se vraća u visoku politiku.

– Nakon kampanje i još jedne pobjede Ive Josipovića, ja se ne vidim ni u politici ni na nekoj funkciji na Pantovčaku. Nakon kampanje vraćam se svom konzultantskom poslu – kaže Ž. Antunović. S obzirom na njezin loš odnos sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem, pitali smo ju je li iz SDP-a čula kakve loše komentare zbog svojeg angažmana u Josipovićevoj kampanji.

– Svi SDP-ovci s kojima sam razgovarala o svojem angažmanu kod Josipovića to su vrlo dobro prihvatili – tvrdi Željka Antunović.

Kaže da je prihvatila Josipovićev poziv jer je on “vrlo dobar predsjednik”.

– Otvara dobre teme, potiče i zagovara dijalog, stabilna je osoba koja može pridonijeti rješenju nepravednosti, najvećeg problema u društvu – zaključila je Željka Antunović.

>> Josipović: Moja se šala odnosila na Kujundžića, a ne na cijelu liječničku profesiju

Komentara 33

DU
Deleted user
08:20 24.10.2014.

Pa ovaj ima više savjetnika nego Obama,već kad ste tu gospođo Antunović možete riješiti neke probleme u tom uredu? 1.Savjetovati gospođu Obradović da posluša povjerenstvo sukoba interesa to jest da se odrekne jedne o dvije plaće koje sada prima. 2.Posavjetovatiati gosp.Perkovića da siđe sa svoje pozicije dok traje suđenje njegovom ocu,sukob interesa. 3.Posavjetovati predsjednika da povrati u proračun 200 000 kuna što je dobio od Ježića i obećao vratiti. Posavjetovati predsjednika da povrati 200 000 kuna što je dobio od Merzelice za zadnju kampanju. 4. Razriješiti dužnosti i zatvoriti ured bivšeg predsjednika Mesića koji nas košta 25 miona kuna godišnje.

DU
Deleted user
07:26 24.10.2014.

Radila je za Racana? I jos se kesi. Ja kazem da vrag nikad ne spava.

Avatar white socks
white socks
07:11 24.10.2014.

Otkud tolike prazne čaše ispred tebe drugarice Željka? Jel to spada u "kompleksne poslove" koje ćeš obavljati i hoće li se uz to zapjevat ona "prazna čaša na mom stolu ..."?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije