Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to je izmišljotina'

Hebrang: Karamarko nije otišao zbog supruge, već zbog dva druga razloga

Andrija Hebrang i Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
30.09.2016.
u 14:23

Najavio sam njegov krah onda kada je najavio lustraciju i nastavak istraživanja zločina iz 1945., rekao je Hebrang

Andrija Hebrang danas je otkrio svoju tezu o pravim razlozima odlaska bivšeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka iz politike.

– Karamarkovo razdoblje završava za mene još uvijek jako upitnim razlogom njegova odlaska, tek će budućnost pokazati može li se rušiti čovjek koji je dobio pet izbora zaredom zbog toga što je njegova tada još nevjenčana supruga imala neku firmu s nekim tko je savjetnik nekoga trećega i tako dalje. Meni je to vrlo nevjerodostojna i čak vrlo plitka izmišljotina da bude razlog odlaska – rekao je Hebrang u emisiji Poligraf na Hrvatskom radiju, dodajući da je Karamarko zapravo otišao iz dva druga razloga.

– Jedan je međunarodni plan, gdje postoje utjecaji velikih sila koje sada neću imenovati – rekao je Hebrang, dodajući da mora paziti na to što govori zbog tužbi.

– Dakle, jedna je priča o utjecaju jedne velike sile na našu Inu, koja ima svog udjela. A ja sam mu najavio njegov krah onda kada je najavio lustraciju i nastavak istraživanja zločina iz 1945. Onda sam mu najavio, taj SMS možda još i čuva: "Ovo je početak tvojeg kraja". I četiri mjeseca nakon toga je završio. Ja sam uvjeren da je to razlog. Dakle, oteo se mainstreamu koji nije htio čeprkati po prošlosti – rekao je Hebrang.

>> Plenković: Karamarko me nije nazvao da mi čestita pobjedu na izborima

Komentara 59

Avatar Vinko
Vinko
15:51 30.09.2016.

Lijepo, sustavno brišete moje komentare. Bravo, još malo pa odustanem od kupovanja tiskanog Većernjaka. Srozali ste se na dno, dna.

JM
jezero-matica
14:58 30.09.2016.

Sve je dozvoljeno osim dirati u moćnike i stare kom-udbaše.

NE
Neonacionalist
15:43 30.09.2016.

Nažalost , Karamarko je od početka svog predsjednikovanja HDZ-om imao jednu ključnu manu koja mu je onemogučila da znatno uvjerljivije pobjedi na lanjskim izborima a onda bi naravno sve bilo drugačije , nedostajao mu je dar govorništva i naprosto nijee zračio nekom karizmom , naprosto nije bio simpatičan mnogima čisto po fizičkom dojmu . Da bi privukao što veči broj glasača moraš znati govoriti a on to naprosto nije znao barem ne na pravi način, u politici je to kljjučno jer možeš biti najpošteniji , najdomoljubniji pa čak i najpametniji ali ako se ne znaš prezentirati u javnosti , ako nemaš pravi nastup onda padaš jer politika je jedna vrsta show biznisa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije