Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Plenković u Požegi: Svjesno smo preuzeli obvezu razvoja istoka Hrvatske

Andrej Plenković
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.04.2017.
u 16:59

- Uvjeren sam da kandidatkinje i kandidati HDZ-a u potpunosti razumiju ključne ciljeve Vlade i stranke i da će se svojim angažmanom držati zacrtanih ciljeva, a to su politička stabilnost, gospodarski rast i razvoj pravne sigurnosti i društvena solidarnost – rekao je Plenković

- Svjesno smo stavili naglasak na projekt Slavonija i preuzeli obvezu razvoja istoka Hrvatske – rekao je hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom svečanog predstavljanja kandidata ove stranke na predstojećim lokalnim izborima u Požegi.

On je tom prilikom istaknuo kako njegova Vlada ima puno razumijevanje za situaciju koja opterećuje svih pet slavonskih županija, izrazivši pritom spremnost za suočavanje s negativnim demografskim trendovima te objektivnim i zahtjevnim gospodarskim i socijalnim okolnostima. Dodao je kako će se u tom smislu aktivnosti na državnoj i lokalnoj razini morati povezati s dodatnim vrijednostima europskih fondova te kako će svi ti kumulativni napori na kraju rezultirati kvalitetnijim životom ljudi u Požeško-slavonskoj županiji i cijeloj Slavoniji.

- Uvjeren sam da kandidatkinje i kandidati HDZ-a u potpunosti razumiju ključne ciljeve Vlade i stranke i da će se svojim angažmanom držati zacrtanih ciljeva, a to su politička stabilnost, gospodarski rast i razvoj pravne sigurnosti i društvena solidarnost – rekao je Plenković.

Požežanima je poručio kako će njegova Vlada pomoći u rješavanju pitanja koja se odnose na državnu imovinu, zaposlenost i mirovinski sustav, jer riječ je, istaknuo je, o temama koje su vezane i za nacionalnu i za županijsku razinu. Najavio je pomoć poduzetnicima i tvrtkama koje imaju određene poteškoće, izrazivši pritom uvjerenje kako će dijalog koji se vodi oko tekstilne konfekcije "Orljava i tvornice čokolade "Zvečevo" rezultirati pravim mjerama koje će ponovno staviti na noge i omogućiti zaposlenost i proizvodnju u tim posrnulim požeškim tvrtkama.

>> Pauletić za Večernji: Ovo je moje definitivno zbogom politici! Laž je da imam dogovor s HDZ-om

>> Politički rat Mosta i HDZ-a za istok Hrvatske: Galiću najveći suparnik Panenić

Komentara 6

PI
pinkec
19:30 21.04.2017.

Postoji rješenje nepotrebnih gužvi na Slovenskoj granici prema Hrvatskoj: Sve brodove na putu u luku Koper, Hrvatska pogranicna policija treba zaustavit pregledavati do besvjesti, po istim Schengenskim propisima!

DU
Deleted user
10:06 22.04.2017.

Draga naša premijeska ekscelencijo, vi možda jeste preuzeli puno kojekavih obveza, ali malo od njih moći ćete ispuniti. Možda toga još niste svjesni, ali vi sve više postajete bivši jerbo vas Agrokor politički jede poput nezaistna dinosaura. Eto nama za koji mjesec izvanrednih izbora.

HR
Hrabraja
18:05 21.04.2017.

Inace HDZ je na vlasi u Slavoniji sve ove godine i super ste ju razvili, kapa do poda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije