Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO IZJAVU

Plenković odgovorio Milanoviću: Simpatično je kako je u SDP-u zavladala panika

pp
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
25.06.2016.
u 16:18

Ja se u HDZ-u zajedno sa svojim kolegama osjećam jako dobro, rekao je Plenković

Eurozastupnik i kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković je ocjenom da je u Socijaldemokratskoj partiji i kod njenog predsjednika zavladala panika komentirao izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kako bi Plenković prije pripadao liberalnoj struji SDP-a nego HDZ-u.

- Simpatično je kako je brzo nakon što sam obznanio svoju kandidaturu zavladala panika i kod njega i u SDP-u. Ja se u HDZ-u zajedno sa svojim kolegama osjećam jako dobro - kazao je Plenković u subotu nakon polaganja vijenaca na Mirogoju u prigodi Dana državnosti, na traženje novinara da komentira Milanovićevu izjavu.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u petak je rekao kako bi, svemu što zna o njemu, kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković prije pripadao liberalnoj struji SDP-a nego HDZ-u, te dodao kako ne zna što Plenković radi u HDZ-u.

>> Milanović: Ispratio sam tri predsjednika HDZ-a, neće biti lako tko god pobijedi

>> Plenković stranku vodi prema desnom centru, a temelj mu je tuđmanizam

Komentara 74

LE
LeonardS
16:49 25.06.2016.

Vjerujte mi da Milanović ima strah od Plenkovića jer sigurno gubi

SO
Somelier
17:26 25.06.2016.

Samo da ne izvali onakovu glupost kakovu je izvalio Tolušić u vezi Ustaša i partizana. Hrvatska svoju prošlost mora rasčistiti i mora se znati istina o Jasenovcu i Bleiburgu.Za to moraju biti zaduženi kvalificirani povijesničari a ne stranke i premijer.Plenkoviću dobiti češ glasove ustvari podršku ako nam obečaš istinu i samo istinu. Zemlja bez svoje povijesti ne može u budučnost. Ne mogu nam tvrditi da je Hrvatska nastala na antifašizmu onome iz drugoga svjetskoga rata kada je Hrvatska nastala u domovinskome ratu zahvaljujuči Hrvatskim braniteljima koji su pobijedili srpski fašizam.

Avatar zajutrak
zajutrak
16:38 25.06.2016.

Jedino A.Plenković može vratiti europski image HDZ-u i siguran sam da će jedino s njim Milanović i njegovi primitivni pokliči bit će neutralizirani a HDZ ojačan .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije