Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Analiza obećanja SDP-a i HDZ-a

Naslovnica 30.7.
Foto: VL
30.07.2016.
u 00:03

Niži PDV i manji porez na plaće donose nam 113 kn mjesečno.

Nakon neuspješne i promašene kampanje temeljene na povratku u 1945. godinu i raspravu o ustašama i partizanima, najdulja predizborna kampanja, koja je već počela, mogla bi u fokus postaviti poreznu i socijalnu politiku koje i najviše utječu na svakodnevni život građana.

Da će biti tako, sugerira i činjenica da u oba stožera – HDZ-ovu i SDP-ovu – timovi užurbano pripremaju gospodarske programe s kojima će izaći pred birače, a ono što je već izašlo van jest to da će dvije velike stranke biračima obećati niže poreze na plaće i nižu opću stopu PDV-a.

>>Cijelu analizu pročitajte u političkom magazinu Obzor tiskanog izdanja Večernjeg lista ili prelistajte u našem e-izdanju

U tiskanom izdanju Večernjeg lista donosimo i sljedeće teme:

>>Nakon trideset godina novi antibiotik za bakterije koje izazivaju teške infekcije

>>HRZ-u stiže prvih 5 od 16 borbenih helikoptera iz SAD-a

>>Kandidat za premijera na čelu Croatia osiguranja?

>>Ekskluzivni dokument iz 1992. – Od poništenja presude Stepincu odustao je Tuđman

>>Vlada i olimpijci: Zašto srpsko zlato vrijedi tri puta više od hrvatskog

>>Zvonimir Mršić: Podravka je lovac, a ne lovina

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 10

JK
ja-kan
22:54 29.07.2016.

Dok SDP i HDZ obećavaju brda i doline danas je u Glini, prema srbijanskim medijima, bio Aleksandar Vulin vjerojatno najveći širitelj mržnje prema Hrvatima. Zašto Vulin nije lišen slobode ?

DU
Deleted user
11:58 30.07.2016.

Kako ono naši stari kažu "obećanje ludom radovanje" bez obzira s koje strane došlo.

Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
13:00 30.07.2016.

Tisuću puta su veće šanse da se Kolinda preseli u Visoku nego da HDZe išta napravi u gospodarstvu. Eventualno nam gradnja autocesta može biti 120% skuplja kao u doba glavnog izbornog aduta u IX izbornoj jedinici. A to što su narod već više puta doveli u bananu posvemašnjim farbanjem koga to još u HDZeu brine. Nek narod samo kopa po kontejnerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije