Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Ana Šarić: Očito je počela prljava kampanja, ali ja nisam dio nje

naslovnica 20. 5.
Foto: VL
20.05.2015.
u 00:08

Službeno vozilo moje tvrtke Drimije d.o.o., mercedes ML, vozim i u privatno vrijeme i u privatne svrhe bez ograničenja raspolaganja, poručuje Ana Šarić

Nakon što su se mediji raspisali o luksuznom mercedesovu terencu ML 350 Bluetec 4Matic, u kojem je šef HDZ-a Tomislav Karamarko vozio oca u bolnicu na Rebro, reagirala je njegova partnerica Ana Šarić, vlasnica tvrtke Drimia čije je to službeno vozilo.

– Situacija s automobilom jednostavna je i transparentna. Službeno vozilo moje tvrtke Drimije d.o.o., mercedes ML, vozim i u privatno vrijeme i u privatne svrhe bez ograničenja raspolaganja. To prate odgovarajući dokumenti i odluke tvrtke. Drimia ima ugovor s najmodavcem vozila i najamnine su ugovorene po tržišnim uvjetima.

Također, Drimia postupa sukladno Zakonu o porezu na dohodak s obzirom na to da sam većinska vlasnica tvrtke i obračunava se porez i prirez. Kad moj partner koristi ovo vozilo, tada ga na korištenje uzima od mene, ne od moje tvrtke, koja nema baš nikakve veze s posudbom automobila Tomislavu – rekla nam je Ana Šarić i dodala da je vozilo za vrijeme privatnog korištenja dala Karamarku bez naknade.

Ona poručuje kako je očito počela prljava kampanja, ali dodaje da ona nije dio nje.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Foto: VLm

Komentara 104

Avatar Feniks
Feniks
22:25 19.05.2015.

Matija Babić, poštenjačina koji je zataškao i ukrao milijune i koji je pravomoćno osuđen, viče dr'žte "lopova".

Avatar zabadalo5
zabadalo5
21:52 19.05.2015.

Ovom se izmišljenom aferom želi skrenuti pozornost sa stvarnih Kukuriku afera! Kukuriku bando vaše je vrijeme PROŠLO!

AL
Alkana
22:35 19.05.2015.

Njena tvrtka nije ni u kakvom gubitku. Kad se Karamarku ne može ništa prišiti onda se ide na ovakve glupe stvari. Pogledajte malo što sve rade kukurikavci ... imat ćete za pisanje materijala za cijeli život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije