Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI OPET U STRANKU

Aleksandra Kolarić predala pristupnicu za povratak u SDP

kolarić
Foto: Screenshot
1/2
30.03.2015.
u 10:04

"Želim vjerovati da je moguć SDP kakav želim: demokratski, tolerantan, progresivan i odgovoran"

Komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić, koja je izbačena iz SDP-a zbog kritiziranja stranačke politike, predala je pristupnicu za povratak u tu stranku. Kolarić je na društvenim mrežama objavila fotografiju ispunjene pristupnice.

"Želim vjerovati da je moguć SDP kakav želim: demokratski, tolerantan, progresivan i odgovoran. Zato tražim članstvo", objavila je Kolarić na Twitteru.

Kolarić je ovaj potez najavila na Facebooku prošli tjedan, rekavši kako je dovršila "nacrt Platforme Novog SDP-a, prijedloga nužnih stranačkih reformi". Podsjetimo, Kolarić je iz stranke izbačena u rujnu 2013. godine, a više je puta kritizirala šefa SDP-a i premijera Zorana Milanovića te njegov način vođenja stranke.

Predala

Posted by Aleksandra Kolarić on 29. ožujka 2015

 

>> Aleksandra Kolarić šalje zahtjev za ponovno učlanjenje u SDP

>> 'Sada je očito da je Kujundžić bio rezerva na klupi HDZ-a'

Komentara 57

OB
ObrenM
10:26 30.03.2015.

Kojoj beznacajnoj osobi dati toliko paznje.Promijenila je toliko poslova,a u pedesetim se jos nije nasla.Blago onom tko je dobije.

CE
c_etnikpusic
10:30 30.03.2015.

Drugarice ne može to tako,kad si bila izbačena iz SKH-SDP onda se automatski brišeš iz saveza pionira i SSO-e.Dakle najprije zatraži prijam u pionire i omladinu a onda molba za SKOJ.Ako te skojevci prepoznaju kao kvalitetni komunistički kadar onda će ti 25.svibnja uručiti crveni knjižicu.

DU
Deleted user
10:27 30.03.2015.

Tako lucidna pripadnica manjine, koja pretendira na svu vlast u Hrvatskoj, je tamo i više nego dobrodošla. Sjetimo se njene ere kad je bila glasnogovornica Vlade pok. Račana i Budiše - na nastupu je dijelila novinarima CD s pjesmom: Vlado je dobar dečko. Ili najnovijih ispada kad je na TV sladostrasno deklamirala kako se Kolinda Grabar Kitarović svakodnevno upuca u koljeno - ali je ipak odnijela pobjedu, usprkos malicioznoj Aleksandri. Tako da teško će nju i znate već kakvim štapom istjerati s Iblerovog, ako je opet prime. Ona je skroz bespomoćna kao solo igrač, samo spletkariti zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije