navigacija Hrvatska 117
SRPSKI PREMIJER

Vučić privlači turiste u Srbiju: 'Beograd je ljepši od Dubrovnika'

Premijer je sugovornicima u Indiji poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju

Vučić privlači turiste u Srbiju: 'Beograd je ljepši od Dubrovnika'

Vučić u Gandhinagaru

Foto: Reuters/PIXSELL

Srpski premijer Aleksandar Vučić u posjetu je Indiji, a jedna od tema bio je turizam. Tako je Vučić izrazio i svoje mišljenje kako je Beograd ljepši od Dubrovnika, prenosi Blic.

Vučić je rekao kako je srpska delegacija razgovarala s predstavnicima Federacije indijskih privrednih komora o dolasku više turista u Srbiju.

- Oni nerijetko dolaze u Dubrovnik. Rekao sam, uz sve poštovanje starog grada, da mislim da je Beograd ljepši i da se ima za vidjeti mnogo više stvari nego u Dubrovniku i gradovima koje posjećuju - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je sugovornicima poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju.

- Onda će mnogi doći, vidjeti Beograd, zavoljeti ga, potrošiti novac, ali uložiti i u svoje poslove, što je za nas od izuzetnog značaja. Turizam je bila jedna od grana o kojoj smo diskutirali i za koju vjerujem da ćemo imati konkretne korake u narednom periodu - rekao je Vučić.

>> Vučić: Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja

>> Aleksandar Vučić: Prihvaćam Plenkovićevu ispriku zbog ploče u Jasenovcu

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (34 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

169
Registracija
 • bakulušić bakulušić

  10.01.2017 u 21:02h

  Pa je li sugovornicima objasnio zašto su Srbi navaljivali na Dubrovnik pored silne ljepote Beograda?
  67 88% 9
 • VIIstXXIst

  10.01.2017 u 21:11h

  Kad nitko ne zna gdje je srbija ili beograd pa mora spomenuti Hrvatsku ili neki hrvatski grad
  61 86% 10
 • blustar

  10.01.2017 u 21:03h

  ovo je za emisiju " vjerovali ili ne "
  51 82% 11
 • pp pp

  13.01.2017 u 13:16h

  I opet laže :)) Ovi Srbeki su komedija :)))
  1 100% 0
 • toxictwin toxictwin

  11.01.2017 u 18:21h

  Neke rane nikada ne zacjele. dao bi Vučić pola pašaluka samo da su osvojili "vekovni srpski grad na latinskoj steni" pa da ih može pozivati na letovanje u srpskom Dubrovniku. No, činjenica je da je Dubrovnik ipak jedini "brend" sa "ovih" prostora poznat u cijelom svijetu pa se hvata za to u objašnjavanju. Beograd je lijep grad ali grad koji ima problem. prevelik je za Srbiju. on je građen i razvijan za Jugoslaviju od 20-tak milijuna ljudi i ona ga je jedva servisirala. sada je glavni grad države sa 8-9 milijuna i još bez novaca. prevelik je pa im infrastruktura pati i raspada se. jednostavno nemaju dovoljno para da ga održavaju. Šteta , inače jako lijep grad na jedan svoj način i jako zabavan.
  1 100% 0
 • demokršćanin demokršćanin

  11.01.2017 u 17:40h

  Ovaj isto misli kao njegov istomišljenik Vučurević koji je razarao Dubrovnik i izjavljivao kako će napraviti još stariji i ljepši Dubrovnik.Možda će tako učiniti i ovaj sa Beogradom te tako privući turiste.Mene ,a sigurno i druge više zanima što se događa u Danskoj nego što misle i izjavljuju gubitnici sa istoka
  0 0% 0
Pregledaj sve komentare