Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI PREMIJER

Vučić privlači turiste u Srbiju: 'Beograd je ljepši od Dubrovnika'

Vučić u Gandhinagaru
Foto: Reuters/PIXSELL
10.01.2017.
u 20:48

Premijer je sugovornicima u Indiji poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju

Srpski premijer Aleksandar Vučić u posjetu je Indiji, a jedna od tema bio je turizam. Tako je Vučić izrazio i svoje mišljenje kako je Beograd ljepši od Dubrovnika, prenosi Blic.

Vučić je rekao kako je srpska delegacija razgovarala s predstavnicima Federacije indijskih privrednih komora o dolasku više turista u Srbiju.

- Oni nerijetko dolaze u Dubrovnik. Rekao sam, uz sve poštovanje starog grada, da mislim da je Beograd ljepši i da se ima za vidjeti mnogo više stvari nego u Dubrovniku i gradovima koje posjećuju - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je sugovornicima poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju.

- Onda će mnogi doći, vidjeti Beograd, zavoljeti ga, potrošiti novac, ali uložiti i u svoje poslove, što je za nas od izuzetnog značaja. Turizam je bila jedna od grana o kojoj smo diskutirali i za koju vjerujem da ćemo imati konkretne korake u narednom periodu - rekao je Vučić.

>> Vučić: Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja

>> Aleksandar Vučić: Prihvaćam Plenkovićevu ispriku zbog ploče u Jasenovcu

Komentara 158

BA
bakulušić
21:02 10.01.2017.

Pa je li sugovornicima objasnio zašto su Srbi navaljivali na Dubrovnik pored silne ljepote Beograda?

DU
Deleted user
21:11 10.01.2017.

Kad nitko ne zna gdje je srbija ili beograd pa mora spomenuti Hrvatsku ili neki hrvatski grad

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:03 10.01.2017.

ovo je za emisiju " vjerovali ili ne "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije