Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA NA MIP-U

Stanković kazneno prijavio Pernara, Pernar mu zaprijetio otkazom 'kad Živi zid formira vlast'

Ivan Pernar
Foto: Screenshot Youtube
1/5
13.12.2016.
u 17:38

"Stanković ne shvaća da je pitanje trenutka kada će Živi zid formirati vlast i da će se urednička politika na HRT-u promijeniti, a s njom i voditelj Nu2"

Kontroverzni saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je danas da ga je voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković kazneno prijavio.

Stoga će se na Mandatno imunitetnom povjerenstvu opet naći pitanje skidanja imuniteta Pernaru.

– Sutra je sjednica MIP-a, gdje će se opet glasati o skidanju mog imuniteta, objavio je Pernar na Facebooku.

Podsjetimo, Pernar je prije nekoliko tjedana naprasno napustio emisiju Nedjeljom u 2 jer ga je Stanković prekidao, a poslije je u nizu javnih istupa kritizirao i vrijeđao Stankovića. Danas je na Facebooku čak zaprijetio da će Stanković, u slučaju da Živi zid formira vlast, izgubiti posao.

– Stanković ne shvaća da je pitanje trenutka kada će Živi zid formirati vlast i da će se urednička politika na HRT-u promijeniti, a s njom i voditelj Nu2 – objavio je Pernar.

>> Pernar tvrdi da mu je tajnik sjednice Sabora poručio 'ti si luđak', no snimka otkriva što se zaista dogodilo!

>> Pernar pati za kolegicom iz SDP-a Sabinom Glasovac: Mislio sam da me voli, a ona je lojalna partiji

Komentara 96

MA
mare100
18:24 13.12.2016.

Muko moja što sve ima na ovome svijetu otvoreno nekoga vrijeđati i prijetiti mu nečim nedostižnim i još k tomu dati mu toliko prostora ja se pitam jl sa vama sve uredu.

Avatar Mihael1
Mihael1
18:25 13.12.2016.

Izgubljen u prostoru i vremenu. Već mi ga je pomalo žao!

TI
Tinaiva
18:16 13.12.2016.

Juhuuu ovo postaje sve zanimljivije. Kad izgubiš taj status koji te štiti slabo ćeš se provesti Pernaru kad svi ovi koje sad možeš vrijeđati krenu sa tužbama. Veselica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije