Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dom je nepovrediv'

Aktivisti Živog zida prosvjedovali ispred Fine u Čakovcu

Branimir Bunjac
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
03.03.2015.
u 14:36

Finu su odabrali je u nju dolaze i blokirani građani

Kad nepravda postane zakon, otpor postane dužnost! Novac je dug, a dug je neotplativ!  Dom je nepovrediv! Za Hrvatsku bez siromaštva! Pisalo je to na transparentima koje su ispred poslovnice Fine u Čakovcu nosili članovi Živog zida

– Prosvjedujemo protiv neodrživog stanja u našoj zemlji do kojega su nas doveli strani centri moći i korumpirane političke elite. Prosvjedujemo protiv blokada, ovrha, deložacija, lihvarskih kamata, valutne klauzule... – poručio je, uz ostalo, Branimir Bunjac (na slici).

Finu su odabrali je u nju dolaze i blokirani građani. U sustavu smo u kojem nije pitanje tko je blokiran, nego kada će tko biti blokiran, ističu u Živom zidu.

>> Što je Živi zid danas: Znate li i za koga osim Ivana Vilibora Sinčića

>> HDZ godinama nije bio bolji, Živi zid sve bliže SDP-u

Komentara 3

LN
Lijepa+nasa
18:12 03.03.2015.

Novo na youtubu '' Tomislav Karamarko - Zabranjena istina u Hrvatskoj ''....hdz i sdp koaliraju u gradu Osijeku već godinama,......maknimo sa vlasti i jedne i druge,dosta je i hdezea i sdpea,...dolaze novi ljudi,..dolaze mladi........glasajmo za promjene

Avatar Getrib
Getrib
18:24 03.03.2015.

Treba o hipotekama jedinih nekretnina u kojima se živi misliti prije stvaranja financijskih obveza. Kasno je kada dođe do ovrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije