Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Agenti kakve smo viđali samo na filmovima radit će s USKOK-om i hrvatskom policijom

naslovnica
Foto: VL
1/2
16.11.2016.
u 00:00

Moćna organizacija s 12 tisuća zaposlenih u 70 zemalja diljem svijeta, koja djeluje unutar američkog Ministarstva pravosuđa, u Hrvatsku je stigla na vlastitu inicijativu...

Američka DEA, policijsko-obavještajna agencija za suzbijanje droge, otvorila je svoj ured u Zagrebu. S obzirom na prirodu posla koji agencija obavlja, možda bi ta vijest i prošla ispod radara medija da je na svom Twitter profilu nije objavila američka veleposlanica u Hrvatskoj Julieta Valls Noyes.

– Ponosna sam i uzbuđena što otvaram regionalni ured agencije DEA – napisala je nakon što je u društvu šefova agencije simbolički prerezala crvenu mašnu i otvorila ured koji je, zasad, smješten u krugu američkog veleposlanstva u zagrebačkom Buzinu.

Premda tim povodom nije bilo izjava za medije, doznajemo kako je moćna organizacija s 12 tisuća zaposlenih u 70 zemalja diljem svijeta, koja djeluje unutar američkog Ministarstva pravosuđa, u Hrvatsku stigla na vlastitu inicijativu...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Kardinali traže od pape 5 pojašnjenja o njegovu pogledu na razvod

>>Antonija Sandrić: Suprug nije tu sa mnom, odvojeni smo, ali slađe je kad se vidimo

>>Uloga društvenih mreža: Koliko vjerovati Facebooku?

>>Pernar, Mesić, Bulj, Orepić... za njih zakoni ne vrijede

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 26

OP
opcija
22:24 15.11.2016.

Kolonija smo, a ne država!

ST
strsljen2013
08:15 16.11.2016.

Ja sam mislio da mo mi suverena i samostalna država a ne kolonija u kojoj institucije drugih država ne samo da vode riječ nego i otvaraju svoje urede. Znamo li koji je naš glavni grad, Bruxelles ili Washington?

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:10 16.11.2016.

"u Hrvatsku stigla na vlastitu inicijativu" i da mi netko kaze da mi imamo suverenu drzavu.sramota....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije