Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć poplavljenima

ADRA Hrvatska zahvalila građanima na doniranju 8 tona hrane i vode!

donacije,poplava
Foto: ADRA Hrvatksa
1/2
20.05.2014.
u 09:52

Tri velika kombija s robom za pomoć otišla su u Srbiju i jedan s prikolicom u Bosansku Posavinu.

ADRA Hrvatska, Adventistička agencija za pomoć i razvoj, uputila je zahvalu građanima koji su se odazvali u velikom broju i donirali osam tona različite nepokvarljive hrane i vode u bocama te robe za pomoć stradalima od poplava u Slavoniji, Srbiji i Bosanskoj Posavini.

Donacije su prikupljene u nedjelju u prostorima ADRA-e u Zagrebu i Puli, a osim pružanja materijalne pomoći, mnogi građani pridružili su se volonterima ADRA-e u poslovima preuzimanja i razvrstavanja robe koja je pristizala cijeli dan.

Tri velika kombija s robom za pomoć otišla su u Srbiju i jedan s prikolicom u Bosansku Posavinu. Na granici sa Srbijom kombiji ADRA-e su dobili besplatnu cestarinu za vožnju autocestom te su vrlo brzo prošli carinsku kontrolu i uputili se na krizna mjesta gdje su podijelili prikupljenu robu uz pomoć ADRA-e Srbije. Ostatak robe koja je prikupljena, uz novu koja će se skupljati do srijede na lokacijama ADRA-e širom Hrvatske, uputit će se u Slavoniju idućih dana. ADRA Hrvatska želi zahvaliti svim građanima koji su se nesebično odazvali u velikom broju i u povorkama donosili robu.

Sljedećih dana organizirana su nova skupljanja za Slavoniju gdje su se u međuvremenu pogoršale prilike te se mole svi građani koji mogu još pridonijeti ovoj humanitarnoj akciji ili oni koji još nisu, da donesu svoje priloge materijalne pomoći na sljedeće adrese ADRA-e:

Zagreb

Prilaz Gjure Deželica 77, ponedjeljak i utorak cijeli dan od 9-20 sati

Rijeka

Gajeva 5, ponedjeljak i utorak od 17-20 sati

Pula

Stube Jure i Franine 3, ponedjeljak i utorak od 15-20 sati

Delnice

Supilova 47, dvorišni ulaz, ponedjeljak i utorak, 17-19 sati

Nova Gradiška

V. Nazora 6, utorak od 16-19 sati

Požega

Sv.Duh 2, utorak od 16-19 sati

Slavonski Brod

Starčevićeva 61, utorak od 16-19h

Virovitica

Ulica Ivana Kapistrana 13, ponedjeljak od 18-20 i utorak od 18-20 sati

Špišić Bukovica

Ulica Petra Preradovića bb, ponedjeljak 18-20 i utorak od 18-20 sati

Split

Zagrebačka 7, cijeli dan u ponedjeljak i utorak

Oni koji mogu i žele pomoći svojim novčanim prilogom, mogu to učiniti na račun ADRA-e:

IBANHR5923600001101582233; ADRA Hrvatska Prilaz Gjure Deželića 77 10000 Zagreb; Zagrebačka banka Trg Bana Jelačića 10

Za devizne uplate iz inozemstva broj računa je: IBANHR5923600001101582233; SWIFTZABAHR2X; ADRA Hrvatska Prilaz Gjure Deželića 77 10000 Zagreb; Zagrebačka banka Trg Bana Jelačića 10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije