Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržao ga

Milanović: Vjerujem da će sljedećih 5 godina predsjednik biti Josipović

Ivo Josipović i Zoran Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.11.2014.
u 18:07

Josipović je zaključio da skupljanje potpisa za njegovu kampanju ide u skladu s očekivanjima

– Naravno da očekujem pobjedu – rekao je predsjednik Ivo Josipović na štandu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje se skupljaju potpisi za njegovu predsjednički kandidaturu, a na kojem se danas potpisao i premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

– Želim se zalagati za pozitivne vrijednosti i da Hrvatska dobije novi društveni okvir i dobar pravi put. Moj koncept za državu je sadržan u ustavnim promjenama koje predlažem, u vrijednostima za koje sam se zalagao i u prvom mandatu, a to je pomirenje i društvena harmonija te razvoj – kazao je predsjednik Josipović.

"Vjerujem da će sljedećih pet godina predsjednik biti Josipović Ivo"

Na kritike da funkciju predsjednika koristi u predizbornoj kampanji Josipović je kazao: – A što bi radio kandidat za predsjednika nego bio u kampanji? Josipović je zaključio da skupljanje potpisa za njegovu kampanju ide u skladu s očekivanjima. – Vjerujem da će sljedećih pet godina predsjednik biti Josipović Ivo – kazao je premijer Milanović nakon što se potpisao za Josipovićevu kandidaturu.

Na pitanje je li Vlada Josipoviću otežala život odlukom o većoj naknadi za financiranje kampanje ove godine nego je bilo na prošlim izborima, Milanović je kazao "onda smo i drugima otežali život". - To je potpuno beznačajna stvar, mislim da sam sve rekao o tome - zaključio je Milanović. Predsjednik Josipović je prije dolaska Milanovića na Trg bana Jelačića, obišao i volontere koji na tom mjestu skupljaju potpise za druge predsjedničke kandidate.

>> Ivo Josipović o optužbama oporbe: Ako ih veseli, dobro je!

>> Svi su na Fejsu i muči ih isto pitanje: Kako te silne lajkove pretvoriti u glasove?

Komentara 35

DD
ddh
18:29 25.11.2014.

Ovaj je vec u kampanji najmanje 6 mjeseci. I s obzirom, da je to njegova, a ne drzavna kampanja koju usput receno vodi u vrijeme kad bi trebao raditi predsjednicke poslove za koje prima placu, znaci da mu drzava odnosno porezni obveznici placaju kampanju. Gdji. Kolindi ili Kujundzicu tu kampanju ne placaju porezni obveznici, pa je pitanje zbog cega bi netko placao kampanju za nekoga koge nece niti zeli birati, za nekoga ciji on predsjednik nikad nije bio. Nek si uzme neplaceni dopust a za zadnji period od barem cetiri mjeseca nek troskove njegove kampanje snose njegovi navijaci. Ako to tako ne uradi onda radi to sto jako dobro zna, a to je trosenje tudjeg novca bez odobrenja tih ciji je to novac, To se zove pronevjera, otimacina ili kradja, a onaj tko to radi je kradljivac ili jednostavno receno lopov. Ili je to mozda njegova "Nova pravednost". Á sve skupa je to i slika tog "predsjednika" komunista, ateista i Srba u zadnjih skoro pet godina. Komunisti kao komunisti.

DU
Deleted user
18:26 25.11.2014.

Imali ste 5 godina da to napravite i niste napravili nista. vrijeme je za promjene!

CR
crnogorica
18:30 25.11.2014.

Zaledit če ti se osmjeh kad ti doktor postavi izbornu dijagnozu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije