Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipsos Puls

74 posto građana smatra da je na uhićenje Bandića utjecala politika

Milan Bandić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
21.10.2014.
u 19:35

45 posto građana tvrdi da je ostalo ravnodušno na vijest o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika

Čak 74 posto građana smatra da je na pokretanje uhićenja Milana Bandića utjecala politika, pokazalo je istraživanje agencije Ipsos Puls za Dnevnik Nove TV provedeno na 600 ispitanika diljem Hrvatske.

Samo 10 posto građana kazalo je da ne vjeruje da je na uhićenje utjecala politika, dok njih 16 posto ne zna. 45 posto građana tvrdi da je ostalo ravnodušno na vijest o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika, ogorčenih je bilo 20 posto, a nezadovoljnih 13 posto. Zadovoljno je uhićenjem 12 posto, a 4 posto oduševljeno, dok 6 posto ne zna.

Vijest o uhićenju iznenadila je 53, a nije iznenadila 47 posto ispitanika. Da će sve biti isto nakon uhićenja gradonačelnika Milana Bandića misli 57 posto ispitanika, da će se stanje pogoršati smatra 24 posto, a da će biti bolje 9 posto. Ne zna 10 posto ispitanika.  I nakon privođenja, pozitivan dojam o Bandiću još uvijek ima 55 posto ispitanika, negativno mišljenje ima 22 posto, a ne zna 23 posto.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>>Bandićev pad Milanovićeva je velika pobjeda

>>Policija diktirala tempo istrage

Ključne riječi

Komentara 45

FL
flok
20:06 21.10.2014.

za ovo zašto gone njega, svi hrvatski političari bi išli u zatvor. smetao je sdpeu jer bez zagreba sdp nema šanse dobiti ni predsjedničke ni parlamentarne izbore, kad ne ide drukčije riješili su ga se putem državnog odvjetništva

NI
ninja72
19:43 21.10.2014.

Gos, Bandic je cinio i dobro, a drugovi unistise sve sto je Hrvatsko, ali doce maca i na njihova vratanca.

FL
flok
20:08 21.10.2014.

kažu radi trgovanja uticajem, a tko je zaposlio milanovićevog rođaka u np krka, je li to trgovina utjecajem, je li to bandić njega zaposlio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije