Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandi

100 hrvatskih velikana, 12 hrvatskih junaka, 3 grada heroja

skandi
Foto: VL
1/3
31.07.2015.
u 15:33

Znate li koji su? Otkrijte u mega skandiju 100 hrvatskih velikana, posebnom izdanju u povodu dana Oluje, koji možete pronaći od utorka 4. 8. na svim kioscima

Među obiljem zanimljivih izdanja Večernjeg lista u utorak na kiosku naći će se i jedna zanimljiva i po mnogočemu posebna križaljka. Riječ je o Skandiju – 100 hrvatskih velikana, posebnom izdanju Večernjakove enigmatike. Naši vrsni sastavljači križaljki potrudili su se i u križaljci mamutske veličine ukomponirati imena ili prezimena 100 znamenitih Hrvata, slavnih osoba koje su na svoj način obilježile dugu hrvatsku povijest. Riječ je o osobama iz raznih područja života koje su rođene ili su živjele na području Hrvatske, a istaknule su se u svom pozivu. Uz tu, jednu od najvećih križaljki koje su se ikada pojavile u Hrvatskoj, nalazi se i skandinavka o herojima domovinskog rata – 12 hrvatskih vitezova o čijemu junačkom djelu uče djeca u školi. U posebnom izdanju Večernjakova skandija, koji na kioscima možete kupiti za samo pet kuna, dočekat će vas i skandinavka o gardijskim brigadama i tri grada čija je povijest povezana s Domovinskim ratom.

Obilje užitka u ove ljetne dane kada ste na odmoru ili se barem pokušavate odmoriti kod kuće čeka vas u Večernjakovu izdanju – Skandi: 100 hrvatskih velikana, na svim kioscima za samo 5 kuna od utorka 4. 8.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije