Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljivo slavlje

Danska pobijedila Hrvatsku i osvojila peto mjesto na SP-u

Hrvatska - Danska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
31.01.2015.
u 18:47

Hrvatska je na početku imala vodstvo 2:1 i 3:2, ali nakon toga više niti jednom u utakmici nije vodila

U utakmici za peto mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru Danska je pobijedila Hrvatsku sa 28:24. Bila je to utakmica koju su naši protivnici cijelo vrijeme kontrolirali i zasluženo pobijedili.

Hrvatska je na početku imala vodstvo 2:1 i 3:2, ali nakon toga više niti jednom u utakmici nije vodila. Danska se u 13. minuti odvojila na 7:4 i od toga trenutka više nije bilo povratka. U prvom dijelu bili smo spori u napadu, vidio se umor, i gotovo svaki napad bio je na rubu pasivnosti. Danska je na odmor otišla s vodstvom 15:11, što je za nas bilo nedostižno u nastavku.

Nekoliko puta smo se približili, ali onda bismo svaki puta napravili neku gluposti i Danci bi ponovno otišli na veliku prednost. Najbliži povratku bili smo u 52. minuti pri rezultatu 25:23 za Dansku. Ivić je tada obranio udarac Hansena, ali na drugoj strani Landin je obranio Sliškoviću.

Uništio nas je Mikkel Hansen koji je postigao čak osam golova i dobio nagradu za igrača utakmice. Kod nas su najbolji bili Stepančić, Slišković i Duvnjak koji su zabili po četiri gola.

Tako je za nas završilo ovo prvenstvo, ostvarili smo sedam pobjeda i upisali dva poraza te osvojili šesto mjesto. Kroz cijeli turnir smo se mučili, bili smo blijedi, pogotovo u napadu, i to se vidi na rezultatu. Šesto mjesto nije smak svijeta, ali sigurno se moglo i bolje. Vrijeme je za analizu u kojoj će se vidjeti u čemu je bio glavni problem...

Tijek utakmice pogledajte OVDJE!

>>Goluža: Vidim li se i dalje na klupi? Najvažnije je da su igrači dali sve od sebe

Komentara 43

CR
crocro
18:45 31.01.2015.

Vori za mene više ne bi nikada igrao. Taj je stalno pucao u vratara i sve promašivao. On ne zna za odbijance od poda niti izvesti bilo kakvu fintu ispred protivničkog vratara, samo puca u vratara koji mu sve brani. Vori je katastrofalan sve 100 posto šanse promašene. Vori ne zaslužuje biti na parketu.

CR
crocro
17:38 31.01.2015.

Koncepcija igre katastrofalna od početka prvenstva do ove utakmice. Zadnja pobjeda bila je kao ćoravoj koki zrno. Goluža nema autoriteta i mislim da kada bi Goluža danas došao doma, da bi sami igrači odradili bolju igru na terenu. Hrvatska se nema zbog čega srditi jer je krivo vođena. Uzaludno raspoloživi igrači kada ih nema tko voditi do medalje. Za takvu rukometnu velesilu svaki rezultat osim jedne od medalja, je fijasko. Hrvatska mora odmah pronaći novoga izbornika s kojim će se pripremati za slijedeće takmičenje, barem trojica su na vidiku, Červar, Metličić, Balić, a ima ih još sposobnijih od Goluže. poslije Line Červara s Golužom se nismo baš proslavili i postizali Červareve rezultate.

L0
luena 01
19:03 31.01.2015.

Nismo zasluzili ic dalje ,trebamo cestitat onima koji idu i Dancima ,a mi razmislit zasto smo ovako zavrsili kako smo zavrsili... Vrijeme je za promjene u svim segentima...i od igraca i kod trenera i kod predsjednika... Nije nasa reprezentacija privatnaa Goluzina ni Gobceva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije