Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo

Večernjakovu megakonferenciju gledajte na portalu u HD prijenosu

Hrvatska kakvu trebamo
Foto: Vecernji.hr
1/2
19.03.2017.
u 10:59

Zanima li čitatelje više panela koji se održavaju istodobno moći će se jednim klikom seliti iz dvorane u dvoranu, rekao je Dario Markas, glavni urednik portala Vecernji.hr

Oni koji neće moći prisustvovati megakonferenciji “Hrvatska kakvu trebamo” koja će se sutra održati u hotelu Esplanade neće biti zakinuti jer će Večernji list osigurati vrhunski prijenos visoke rezolucije koji će biti dostupan na portalu Vecernji.hr.

Čitateljima će biti omogućeno da sami biraju koju će raspravu pratiti zahvaljujući brojnim kamerama. Dio panel-rasprava održavat će se istodobno i sve će biti pokrivene kamerama pa će posjetitelji portala sami odlučivati što će pratiti. Neće biti zakinuti ni oni s lošijim internetskim vezama jer će stream biti prenošen u tzv. multi-bitrate tehnologiji koja omogućava gledanje na slabijim rezolucijama prikladnijim za sporije konekcije. Kvaliteta je rezolucije koju će korisnici moći pratiti od 640x360 piksela pa sve do HD rezolucije odnosno 1920x1080 piksela, a vrhunski produkcijski tim na terenu će osiguravati da prijenosi rasprava teku neometano. Brinut će se i da posjetitelji budu upućeni u popis sudionika panela kao i u same segmente događanja. Svi paneli bit će dostupni na portalu Večernjeg lista ubrzo nakon završetka konferencije tako da će čitatelji moći pregledati rasprave koje su propustili.

– S obzirom na važnost konferencije i njezin značaj za budućnost svih građana Hrvatske, htjeli smo omogućiti da svi mogu pratiti sve panele te smo s partnerima uspjeli osigurati najkvalitetniji mogući prijenos na portalu Večernjeg lista koji će biti HD kvalitete. Zanima li čitatelje više panela koji se održavaju istodobno moći će se jednim klikom seliti iz dvorane u dvoranu. Bitno je napomenuti da će ga moći pratiti i oni sa sporijim internetskim vezama. Ubrzo nakon završetka na portalu Večernjeg bit će dostupni svi paneli – rekao je Dario Markas, glavni urednik portala Vecernji.hr.     

Sve zainteresirane televizije mogu računati i na video sirovinu i izjave. Do 16 sati će svi video materijali biti na serveru za pristup kojem se zainteresirane TV postaje moraju javiti Večernjem listu.

>> Večernji list s vodećim stručnjacima traži nacionalnu strategiju: Najveća konferencija o budućnosti Hrvatske

>> Hrvatska se ne smije bojati promjena ako želi uspjeti

Komentara 5

ZG
ZGexil
16:18 19.03.2017.

"Hrvatska kakvu trebamo", su nam obezvrijedili i uništili svi političari i njihovi podobni raznih interesnih skupina još od 95te, lakomom i neumjerenom pljačkom te pljački pogodovanim zakonima, izglasanim za njihove, svoje guzice. presjelo im da Bog da ! jer jošš malo pa će biti sami sebi svrha. a onda će tek nastati plač i škrgut zubi....

DU
Deleted user
19:01 19.03.2017.

Vecernji list je uz crkvu I HDZ najodgovorniji sto je Hrvatska upropascena. Sad kao ruke perete of svega, ali ne ce moci. Sve je zapisano I to tintom i nalivperom ....

DU
Deleted user
19:07 19.03.2017.

Hrvatskoj je pod hitno potreban Bleiburg 2! Sve ostalo su prazna naglabanja I reklakazala ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije