Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIJA

Hoyka okupio svoje muze

10.04.2004.
u 00:00

Sandra Bagarić kao Djed Božićnjak, Vinko Brešan kao Josip Broz Tito, Matija Prskalo s "pašta-šutom" na glavi - to su samo neke od 121 fotografije poznatih osoba što se nalaze u monografiji "Celebrity Fair" fotografa Damira Hoyke, koja se odnedavno nalazi na tržištu. Uoči velike izložbe 8. lipnja u Muzeju za umjetnost i obrt, u Hoykinu su se atelijeru jučer okupili njegovi brojni prijatelji i suradnici - Željko Pervan, Lana Klingor, Vili Matula, Sandra Bagarić, Iva Šulentić, Antun Vrdoljak, Hasan Hasanefendić Hus, Goran Navojec - koji su se, uz dobru atmosferu, prisjećali trenutaka i anegdota sa snimanja...

- Sjećam se kako mi je bilo neugodno reći Matiji Prskalo da je želim snimiti sa špagetima na glavi - prisjetio se Hoyka jednog od takvih trenutaka.

- No, ipak sam skupio hrabrosti i rekao joj da sam skuhao tjesteninu i da joj je želim staviti na glavu i tako je snimiti. Odmah je pristala! - smije se Hoyka.

I Sandra Bagarić pohvalila je fotografovo umijeće da iz osobe "izvuče" najbolje.

- Sviđa mi se što Hoyka ne traži jeftini erotizam, već dubinu. Na njegovim sam si fotografijama uvijek lijepa, iako sam vrlo samokritična - rekla je Sandra.

Silvija KUKAVICA

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije