Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klizalište, lunapark i Božićni sajam

Hokejaši KHL Medveščak otvorili klizalište i oduševili djecu

Supernova Božićni sajam
Foto: PR FOTO
1/8
26.11.2014.
u 12:48

Hokejaši su svojim najvjernijim fanovima i pobjednicima igara koje je organizirala Supernova, potpisivali kartice i fotografirali se ispred fotozida za uspomenu na ovo novo zimsko „must see“ mjesto u gradu.

Velikim vatrenim spektaklom „Firegarden“ te zabavnim i kreativnim programom za najmlađe, u nedjelju, 23. studenoga, ispred šoping-centra Supernova Zagreb svečano je otvoreno klizalište, lunapark i Božićni sajam Supernova Zagreb.

Program otvaranja vodio je reper David Vurdelja aka BabyDooks, dok se vrhunac svečanosti dogodio u trenutku isklizavanja hokejaša „KHL Medveščak“ koji su na simboličan način, paljenjem lampica uz konfetnu paljbu, otvorili klizalište i sajam za sve posjetitelje šoping-centra.

Program otvaranja odvijao se ispred šoping-centra gdje je na posebno ograđenom prostoru smješteno veliko klizalište i lunapark te unutar samog centra kamo su posebno hrlili najmlađi posjetitelji koji su stajali u redu da bi se fotografirali s različitim zabavnim rekvizitima na Photo Boothu te uživali u edukativnim dječjim predstavama iluzionista iz Mak Teatra.

Foto: PR FOTO

No, ipak najveće oduševljenje među malim, ali i velikim posjetiteljima izazvali su hokejaši KHL Medveščaka Martin St. Pierre, Marcel Rodman, Mike Glumac i Mark Katic te nogometaš Dinama Luis Ibáñez s kojima su se posjetitelji imali priliku družiti u posebno postavljenom i brendiranom "brlogu", nadomak klizališta, a u kojem su hokejaši svojim najvjernijim fanovima i pobjednicima igara koje je organizirala Supernova, potpisivali kartice i fotografirali se ispred fotozida za uspomenu na ovo novo zimsko „must see“ mjesto u gradu.

Klizalište ispred šoping-centra Supernova Zagreb bit će otvoreno do sredine siječnja 2015. godine, svakim danom od 9 do 22 sata. To će svakako motivirati najmlađe iz okolnih kvartova da uživaju u zimskim radostima, ali i sve druge posjetitelje iz Velike Gorice i Zagreba koji će tako, s još većim zadovoljstvom, moći obaviti predstojeću božićnu kupnju te se ujedno klizati uz taktove glazbe na velikom klizalištu.

>>Finski šou: U Zagrebu Jari Kuri i Djed Mraz

Komentara 1

Avatar squatch
squatch
01:04 27.11.2014.

bravo dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije