Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA PROTIV SOČIJA

Zlatni olimpijac Josip Glasnović otvorio domaću sezonu Medveščaka, a na tribinama su bila brojna poznata lica

Medveščak
Foto: Igor Šoban
1/9
30.08.2016.
u 10:14

Hokej groznica nastavlja se već u srijedu kada zagrebački medvjedi dočekuju Torpedo Nižnji Novgorod i u petak kada igraju protiv moskovskog Spartaka.

Jučerašnjom pobjedom protiv ruskog Sočija, KHL Medveščak Zagreb uklizao je u svoju četvrtu domaću sezonu Kontinentalne hokejske lige i krenuo u novu sportsku avanturu koja uspješno traje već punih osam sezona.

Kao poseban gost Medveščaka zlatni olimpijac Josip Glasnović imao je čast podbaciti pak i simbolično otvoriti novu Medveščaku hokejašku sezonu. Uz ispunjeni Dom sportova i sve zaljubljenike u hokej, otvorenje nove sezone nisu željele propustiti ni mnoge osobe iz javnog, društvenog i političkog života Zagreba i Hrvatske, pa su tako na tribinama između ostalih svoje mjesto pronašli i: Dubravko Šimenc, Petra Kurtela, Valent Sinković, Sanja Vejnović i brojni drugi.

Pobjeda, puna dvorana i odlična atmosfera na najljepši način obilježili su prvu domaću utakmicu u ovoj sezoni.

Hokej groznica nastavlja se već u srijedu kada zagrebački medvjedi dočekuju Torpedo Nižnji Novgorod i u petak kada igraju protiv moskovskog Spartaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije