Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Medveščakov pobjednički niz prekinuo Admiral

Medveščak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/14
06.01.2017.
u 19:38

Medveščak je ostao na 11. mjestu u Zapadnoj konferenciji sa 59 bodova, te 13 utakmica prije kraja sezone zaostaje 10 bodova za osmim Sočijem koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Admiral je skočio na sedmo mjesto Istoka sa 67 bodova

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli ostvariti treću pobjedu u nizu u KHL-u, oni su u petak u Domu sportova izgubili od Admirala iz Vladivostoka sa 1:4 (1:1, 0:1, 0:2).

Utakmica je dobro počela, Medveščak je poveo preko Kirila Voronina (2:22), no nije uspio zadržati prednost dokraja prvih 20 minuta. U samoj završnici prve trećine na 1:1 izjednačio je Maksim Kazakov (19:17).

Gosti su do prednosti stigli sredinom druge trećine preko Artjoma Zemčinoka (34:20), da bi u posljednjih 20 minuta postigli još dva gola. Aleksandar Gorškov (44:30) pogodio je za 3:1, dok je konačni rezultat svojim drugim golom postavio Kazakov (59:59) pogotkom u praznu mrežu sekundu prije isteka vremena.

Medveščak je ostao na 11. mjestu u Zapadnoj konferenciji sa 59 bodova, te 13 utakmica prije kraja sezone zaostaje 10 bodova za osmim Sočijem koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Admiral je skočio na sedmo mjesto Istoka sa 67 bodova.

Sljedeći nastup Medveščak ima u ponedjeljak kada će ugostiti Sjeverstalj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije