Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poraz medvjeda

Weber nakon 1:5: Zadovoljan sam karakterom svojih igrača

Medveščak - SKA
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
29.09.2014.
u 23:15

Navijači su barem mogli uživati gledajući igrača od 15 milijuna € Ilju Kovaljčuka

Momčad od 50 milijuna eura nasuprot momčadi od 10 milijuna eura. E, točno tolika je i bila razlika na ledu u jučerašnjoj utakmici Medveščaka i SKA. Gosti iz Peterburga lakoćom su promarširali kroz Ledenu, pobijedili su 5:1 i stigli do 11. pobjede u isto toliko odigranih kola. A Medveščak je ostao na svega tri pobjede.

Medvjedi su sjajno krenuli u utakmicu, poveli golom Andersona u 3. minuti, no ostatak utakmice u potpunosti je pripao gostima iz Rusije. Već do kraja prve trećine SKA je vodio golovima Thoresena (8.) i Šipačjova (18.), a s dva gola Martenssona (25. i 36. minuta) sve je bilo riješeno već prije kraja druge trećine. Točku na i u 48. stavio je Dadonov.

Domaća publika malo je vidjela od Medveščaka, no barem su uživali u majstorijama igrača od 15 milijuna eura Ilje Kovaljčuka, te u sjajnima Tihonovu, Červenki, Thoresenu...

Trener Medveščaka Chuck Weber u uvjerljivom porazu vidio je i nešto pozitivnog.

- Dečki su pokazali karakter, a i igra pet na pet bila je solidna – rekao je Weber te otkrio kako će vratiti igrače za idući dvoboj protiv SKA, koji je na rasporedu već u srijedu (20 sati).

- Prvo ćemo im dati puno vrećica leda, jer mnogi su ozlijeđeni pa da se oporave. Imam plan kako se suprotstaviti SKA u sjedećoj utakmici, ali neću to otkriti jer njihov trener sjedi pokraj mene.

Bek Medveščaka Mark Katic je pak zaključio:

- Nije panika u svlačionici, lani smo imali 1-7 na početku prošle sezone, sada imamo 3-8. Još uvijek sve stignemo preokrenuti i doći do doigravanja. Imamo momčad sposobnu za to.

>>Na najbolji napad s osakaćenom obranom

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
16:35 30.09.2014.

Slaba igra, Trebaju nam bolji igrači, a ne ovi koji reklamiraju diversity gluposti.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
19:12 30.09.2014.

SKA jednostavno nije mjerilo vrijednosti, ali zato Slovan je. Ne ide mi u glavu, kako Weber ne moze disciplinirati igrace, da konacne prekinu raditi one bezvezne faulove. Mislim da su protiv Slovana imali najmanje 20 minuta igraca manje. Osim toga, skoro svi igraci sporo klizu i tesko zabijaju golove. Ponekad pomislim, da im je sve svejedno dali dobili ili izgubili!? Smjeskaju se kod 5:1 jedan protiv SKA, kao da oni vode. Izgleda da ni publika vise ne stoji 100% iza njih, pa nije ni cudo, da cak niti protiv SKA dvorana nije raspodana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije