Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO OSAM GOLOVA

Vladimir Putin nezaustavljiv i u hokeju, pogledajte kako igra!

Vladimir Putin
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
18.05.2015.
u 00:07

Momčadi su bile ispremiješane, a za Putina su igrali legende Bure i Kamensky, koji su mu i namjestili nekoliko golova u pobjedi 18:6.

Ruski predsjednik Vladimir Putin uistinu je svestran, što potvrđuje crni pojast u karateu, vožnja bolida Formule 1, jahanje, judo i kao posljednje hokej. Naime, zabio je osam pogodaka u revijalnoj utakmici između nekadašnjih ruskih hokejaških zvijezda i javnih osoba.

Momčadi su bile ispremiješane, a za Putina su igrali legende Bure i Kamensky, koji su mu i namjestili nekoliko golova u pobjedi 18:6. Zanimljivo jest da nikakvog popuštanja nije bilo, na 62-godišnjaka su protivnici žestoko startali, kako i priliči hokeju, a on im nije ostajao dužan.

Sve se odigravalo u Sočiju i bila je uvertira u finale Svjetskog prvenstva, koje je Rusija igrala protiv Kanade. Nažalost po njih, nisu uspjeli obraniti naslov, Kanada ih je svladala 6:1. Da su imali Putina u svojoj momčadi...

>> Rusima je i Putin poželio sreću za prekid frustracija

Komentara 8

TE
Testera
23:22 17.05.2015.

putin je jači od cara

NB
nikola.bojicc
23:24 17.05.2015.

ko ga zaustavi dobije metak u celo

MI
mirtebi
23:26 17.05.2015.

Sve namjestaljke i predstava za javnost. Sto bi on dao golove da mu momcci nisu pustili. Nije to daleko od Sjeverne Koreje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije