Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Vitjaz prekinuo pobjednički niz Medveščaka, u Ledenoj slavio 6:3

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
16.11.2014.
u 20:44

- Obje momčadi večeras su odigrale solidnu utakmicu uz čvrstu igru u neutralnoj trećini. Utakmica može biti dobivena ili izgubljena između plavih linija, i jednostavno rečeno, oni su iskoristili svoje prilike i njihov je golman bio za nijansu bolji

Medveščak je u nedjelju doživio svoj prvi poraz nakon tri pobjede, Vitjaz je iz Zagreba odnio 3 bodova u golovima bogatoj utakmici. Domaćim se navijačima predstavio i Ville Leino. 

"Obje momčadi večeras su odigrale solidnu utakmicu uz čvrstu igru u neutralnoj trećini. Utakmica može biti dobivena ili izgubljena između plavih linija, i jednostavno rečeno, oni su iskoristili svoje prilike i njihov je golman bio za nijansu bolji. Nisam ni na koji način razočaran trudom igrača. Moramo zaboraviti ovu utakmicu čim prije i pripremiti se za Dinamo Minsk", rekao je trener Doug Shedden

Već u 3. minuti Vitjaz je došao do vodstva nakon brze kontre unatoč igraču manje. U 5. minuti novi šok za domaću momčad – 2:0 za Viteze. No, Medvjedi nisu posustali i Katic je pokazao da ga trener s razlogom stavlja da igra u napadu i u 7. minuti je prepolovio prednost gostiju. Ni nakon takvog uraganskog starta obiju momčadi nije ponestalo uzbuđenja, Medvjedi su u jednom trenutku imali dva igrača manje čak 1:37 minutu, ali uspjeli su se obraniti.

U 24. minuti igrači Medveščaka drugi su put izborili powerplay, a Floodu nije trebala ni minuta da kapitalizira i izjednači rezultat silovitim udarcem s plave linije. Vitjaz se nije opustio te je već nakon idućeg napada na semaforu stajalo 2:3. Medvjedi krajem druge trećine nisu iskoristili idealnu priliku za izjednačenje kad su igrali gotovo minutu s 2 igrača više.

Vitjaz se u 48. minuti vratio na dva pogotka prednosti iskoristivši grešku u obrani Medveščaka. Domaći su igrači pokušavali i dalje, u 51. minuti odličnu je priliku imao Pelletier, ali u zadnji čas mu je izbijen pak. Neiskorištene prilike Medvjeda obile u im se o glavu u 54. minuti kada je Vitjaz povisio svoje vodstvo, ali već u idućem napadu napokon se ponovno zatresla mreža Vitezova kada je Anderson odbijanac smjestio iza Saterija za 3:5. Napad kasnije, Katic je fenomenalnim driblingom iz igre izbacio trojicu gostujućih hokejaša, ali nije uspio pronaći suigrača povratnim pakom. Dvije minute prije kraja Vitjaz je postavio konačan rezultat pogotkom u praznu mrežu nakon što je Medveščak povukao golmana.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
13:29 18.11.2014.

Slaba tekma.

FU
FULL
09:23 20.11.2014.

Bolja momčad je pobijedila potpuno zasluženo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije