Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP divizija 2A

Treći poraz: I Sjeverna Koreja bolja od Hrvatske

hokej, pak
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.04.2016.
u 16:39

Izabranice Marka Lovrenčića odlično su počele dvoboj te pogocima Sare Metelko (2) i Martine Smolec (3) rano povele 2-0. No, u preostalih 57 minuta dvoboja nisu nijednom uspjele zatresti mrežu

Hrvatske hokejašice u utorak su doživjele i treći poraz na Svjetskom prvenstvu divizije 2A, kojem je domaćin Bled, a bolje od njih s 8-2 (2-2, 2-0, 4-0) bile su reprezentativke Sjeverne Koreje.  

Izabranice Marka Lovrenčića odlično su počele dvoboj te pogocima Sare Metelko (2) i Martine Smolec (3) rano povele 2-0. No, u preostalih 57 minuta dvoboja nisu nijednom uspjele zatresti mrežu suparnica, dok su reprezentativke Sjeverne Koreje postigle čak osam golova. Korejke su prema Petri Belobrk uputile ukupno 54 udarca, a hrvatske hokejašice su prema vratima Jong Sim So pucale svega 15 puta. 

Ovim porazom su našim hokejašicama izgledi za opstanak u diviziji 2A svedeni na puku teoriju, jer će u posljednja dva kola igrati protiv reprezentacija Poljske i Južne Koreje, dvije neporažene ekipe u prva dva nastupa i vodeće su na ljestvici sa po šest bodova. Velika Britanija, Slovenija i Sjeverna Koreja imaju po tri boda, dok je Hrvatska zadnja bez bodova.

U srijedu je slobodan dan, a u četvrtak će hrvatske hokejašice igrati protiv Južne Koreje, s početkom u 16.30 sati.

>>Medveščak doprvak EBEL-a do 20 godina, Red Bull slavi

Komentara 1

RI
ribar110
17:00 05.04.2016.

Pa i nije sramota izgubiti od nuklearne velesile vjerojatno imaju bolje uvjete za treninge a o prehrani da ne govorim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije