Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Težak poraz Medveščaka u Novosibirsku

Medveščak - Dinamo Moskva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
29.01.2016.
u 17:25

Medveščak je sada 10. na ljestvici Zapadne konferencije, a osmi Slovan, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, ima osam bodova više

Hokejaši Medveščaka u svom su prvom od četiri gostovanja na Dalekom istoku koja im predstoje u tjedan dana u KHL-u pretrpjeli visoki 0-6 (0-1, 0-3, 0-2) poraz od Sibira u Novosibirsku.

Medveščak je sada 10. na ljestvici Zapadne konferencije sa 74 boda iz 55 susreta, osmi Slovan iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje ima osam bodova više i utakmicu manje.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u nedjelju kod Metalurga u Nižnjekamsku.

>>Medveščak izgubio od Slovana, doigravanje gotovo nedostižno

Komentara 3

Avatar Oneill
Oneill
20:44 29.01.2016.

Kad gledas budeti muka jednostavno brezobrazno nece da se bore.

FU
FULL
13:54 30.01.2016.

U zadnjih petnaestak utakmica kad se je počelo odlučivati o ulasku u doigravanje dao sam im maksimalnu mogućnost osvajanja 21 boda, za sad imaju 15, bez obzira što neće biti dovoljno to je naša realnost. Pretpostavljam, jučerašnju utakmicu je odlučila igra na tijelo Sibira? u tom elementu ne stojimo nikad dobro što je sigurno uvjetovalo i razlogom 30 minuta više isključenja na našu štetu, greškom sudaca ili našim slabim živcima ili kombinacijom oboje? 4 gola smo primili u kratkim vremenima u "dva seta vremena" što bi morao biti dokaz totalne dekoncentracije momčadi? Sve već dobro poznato. Bez obzira na bodovnu razliku između nas i Metalurga N. ni tu ne vidim neku našu prednost, bojim se još jednom porazu?! Ostali susreti će se odigrati jer se moraju.

NO
nogogaz
23:48 08.02.2016.

u cijeloj ekipi nema više negoo par pravih hrvata.... medveščak nije hrvatski, nego kupljeni zagrebački klub, u kojem mladi nemaju perspektive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije