Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wings for Life World Run

Team Medveščak će u nedjelju obojiti Zadar u plavo

Wings for life
Foto: KHL Medveščak
1/3
30.04.2015.
u 17:40

Od 2836 timova iz cijelog svijeta, Team Medveščak je po broju sudionika na visokom 23. mjestu!

U nedjelju će tisuće trkača na 35 svjetskih lokacija na šest kontinenata točno u 13 sati po našem vremenu započeti humanitarnu utrku Wings for Life World Run. Kao što je već nadaleko poznato, cilj utrke je podizanje svijesti o ozljedama leđne moždine te prikupiti novac za istraživanja liječenja ozljeda leđne moždine koja će jednog dana promijeniti ljudske živote. Hrvatska će ponovno biti dio ovog globalnog spektakla s utrkom koja će i ovaj put startati u Zadru.

Dio ovog velikog globalnog humanitarnog projekta bit će i KHL Medveščak Zagreb koji u ovoj utrci sudjeluje uz pomoć svojih vjernih navijača koji su se u velikom broju na utrku prijavili kao Team Medveščak.

Od čak 2836 momčadi koje su okupljene za ovu utrku, Team Medveščak se po broju trkača nalazi u samom vrhu, na visokom 23. mjestu!

Dio Team Medveščaka je i jedan od organizatora zadarske utrke, Jurica Barać, koji svoje članstvo u Teamu Medveščak ovako objašnjava:

''Teamu Medveščak sam se pridružio iz razloga što je jedan od prvih klubova koji je podržao ovu inicijativu globalno i time pokazao da su sportaši velikoga srca. Medveščak uz odlične sportske rezultate niže i velik broj dobrih djela za društvo općenito, što ga čini posebnim i to cijenimo. U životu postoje mali i veliki ciljevi, mislim da je ovo jedan od ciljeva koji nadilazi i ljudsku moć, a da bismo došli do njega potrebna je snaga pozitivnih ljudi kao što su zagrebački Medvjedi i njegovi navijači. Osobno se veselim utrci, trkačima, vašim sudionicima i svima koji su podržali projekt – hvala vam!''

U Zadru će ''za one koji to ne mogu'' trčati gotovo 80 trkača Teama Medveščak, a neki sudionici ne mogu dočekati da navuku Team Medveščak majicu, da potrče predivnim Zadrom i oboje ga u plavo. Naime, svaki član Medveščakovog tima dobio je posebno dizajniranu Team Medveščak majicu u kojoj će trčati utrku u nedjelju.

''Do sada nikad nisam sudjelovala na ovakvoj utrci i jako se radujem ovom fantastičnom doživljaju. Posebno me raduje činjenica da ću sa svojim susjedima trčati rame uz rame u Teamu Medveščak'', prokomentirala je entuzijastično navijačica Medveščaka i trkačica Teama Medveščak Ajla Huremović.

Uz Ajlu će u timu trčati i neki navijači Medveščaka koji iza sebe imaju trkačkog iskustva. Jure Krapić je jedan od njih:

''Rekreativni sam trkač i s trčanjem sam se "zarazio" pred malo više od pola godine. Trčao sam redovito na regionalnim zimskim ligama, a nedavno sam završio i  svoj prvi polumaraton. Očekujem da ću ispuniti svoj cilj od 15 km i ako bude sreće još ga malo pomaknuti.  No prije svega, uz zacrtani cilj, očekujem i dobru zabavu'', podijelio je s nama te dodao:

''Veliki sam ljubitelj hokeja i Medveščaka i često iz Rijeke potegnem na utakmice i nije mi dugo trebalo da odlučim da želim biti dio Teama Medveščak.''

>>Team Medveščak na Wings for Life World Run utrci u Zadru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije