Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 18H U LEDENOJ

Slab dojam žele ispraviti – s Ladom!

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.09.2014.
u 10:30

Čuvari zagrebačkog ponosa, kako se vole zvati u Domu sportova, vjeruju da je Lada idealan protivnik da opravdaju spomenuti epitet. Šest poraza i samo jedna pobjeda nisu blistavi, no gubi i madridski Real...

Hoće li medvjedi 'probušiti gume' na Ladi? Odnosno, hoće li protiv momčadi poznatog imena, kojoj je vlasnik slavni AvtoVAZ, napokon krenuti pobjednički niz plavih? Rusi iz Toljattija stižu u Dom sportova (18), a četiri sezone nisu igrali u KHL-u zbog financijskih teškoća. Nisu blistavo počeli, nikoga još nisu pobijedili. Čuvari zagrebačkog ponosa, kako se vole zvati u Domu sportova, vjeruju da je Lada idealan protivnik da opravdaju spomenuti epitet. Šest poraza i samo jedna pobjeda nisu blistavi, no gubi i madridski Real... Na ploči Chucka Webera sve je jasno iscrtano - klizati naprijed, stvoriti priliku i realizirati je. I ne popuštati 60 minuta.

Novo društvo u brlogu recept još nije uspjelo usavršiti. U međuvremenu, pojačali su se napadačima, stigli su Aaron Palushaj i James Wright, a branič Mathieu Carle prije nedjeljne domaće utakmice (18 sati) tvrdi:

– Od CSKA, kandidata za naslov, izgubili smo nesretno, a pobjeda nad Ladom nam je imperativ. Gubili smo dosad jer nam je padala koncentracija i to nam se više ne smije događati. Ključna će biti čvrsta igra!

>> Medveščak stigao do prve pobjede, sa 5:2 pao je Sjeverstalj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije