Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak opet protiv giganta

SKA uoči utakmice otišao na izlet u Pulu

Medveščak - SKA
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.10.2014.
u 08:26

Igra Weberove momčadi trenutačno je vrlo loša, no olakotna okolnost za Amerikanca je što mu je "pola" momčadi ozlijeđeno.

Samo tri pobjede Medveščaka u prvih 11 utakmica daleko su ispod očekivanja, a i igra koju trenutačno nude medvjedi sigurno ne može zadovoljiti navijače. No vodstvo kluba kaže da nema panike, da zasad bezrezervno vjeruju treneru Chucku Weberu, Realno, za slabije rezultate trener ima barem nekoliko opravdanih alibija. Prvi je da je Medveščak doveo najviše novih igrača od svih klubova u ligi (čak 17), a drugi je da Weber ima velik peh s ozljedama igrača, pogotovo braniča.

Tako i za današnji, drugi dvoboj u tri dana sa SKA (20 sati), može računati na samo četiri zdrava braniča – Katica, Carlea, Martinovića i Flooda. Hutcinson je suspendiran, a Popovic, Morrisonn i Mezei imaju problema s ozljedama. No netko od te trojke morat će stisnuti zube i zaigrati danas protiv SKA. Momčad iz Peterburga u ponedjeljak je u Ledenoj s lakoćom slavila sa 5:1, a isti rasplet očekuju i danas. Legendarni trener SKA Vjačeslav Bikov svoje je igrače jučer poslao na more, na team-building u Pulu. Između dviju utakmica u Ledenoj, umjesto treninga i odmora u hotelu u Zagrebu, izabrali su – dan na obali. Razgledali su i pulsku Arenu, mjesto na kojem je Medveščak odigrao dvije utakmice prije dvije godine.

Vratit će se u Zagreb do današnjeg jutarnjeg rasklizavanja, no u kakvoj su trenutačno formi (11 pobjeda u 11 utakmica), medvjede bi vjerojatno pobijedili i da stignu sat vremena uoči utakmice...

Medvjede protiv Ilje i društva može spasiti samo fenomenalno izdanje vratara. Nadamo se da će se od lakše ozljede oporaviti Brust jer Dekanicheva izdanja baš i ne ulijevaju povjerenje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije