Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ MEDVEŠČAKA

Shedden: Trebam igrače koji će staviti zube pod pak

Medveščak Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
20.11.2014.
u 22:11

- Razočaravajuća predstava, jako razočaravajuća. Pogotovo što smo igrali doma i bili smo odmorniji pošto je Dinamo stigao s gostujuće turneje. Razbili su nas u igri pet na pet, a to je nedopustivo – govorio je ljutiti Shedden.

Drugi uzastopni domaći poraz, opet s tri razlike, doživjeli su hokejaši Medveščaka. Ovaj put u Ledenoj je slavio Dinamo iz Minska s rezultatski uvjerljivih 5:2 (1:1, 1:0, 3:1). Iako, medvjedi su bili u igri sve do zadnje dvije minute, kada je bilo 3:2. No, trener Doug Shedden riskirao je izvadivši golmana, a medvjedi su primili još dva gola.

Razbili su nas...

- Razočaravajuća predstava, jako razočaravajuća. Pogotovo što smo igrali doma i bili smo odmorniji pošto je Dinamo stigao s gostujuće turneje. Razbili su nas u igri pet na pet, a to je nedopustivo. Ne smijemo kod kuće ovako olako rasipati bodove. Nismo igrali kao momčad, a bez toga ne možemo nikoga pobijediti. Neki dečki se ne trude dovoljno, morat ću ih mijenjati. Trebaju mi osobe koje će staviti zube pod pak, kao što je učinio Cheechoo za Dinamo početkom utakmice – govorio je ljutiti Shedden i dodao:

- Upali smo u rupu, a ako želimo do doigravanja, moramo se što prije izvući iz nje.

Navijačima Medveščaka predstavio se novi vratar Cal Heeter, već četvrti koji je stao na vrata zagrebačkog kluba ove sezone. I pokazao je da će biti dobro pojačanje, unatoč tri primljena gola (preostala dva medvjedi su primili na praznu mrežu).

- Naravno da nisam zadovoljan svojim debijem kada smo izgubili. Moramo zapeti, više raditi da bismo pobjeđivali. Ova momčad ima kvalitetu, to sam odmah vidio, no trebamo je i pokazati – rekao je 31-godišnji Amerikanac Heeter.

Za Dinamo su jučer igrala petorica bivših Medveščakovaca – Cheechoo, Linglet, Vesce, Ellison i Švarny. I bili su najbolji u svojoj momčadi.

- Imali smo pet poraza zaredom, maksimalno smo se trudili da prekinemo taj niz, a žao mi je što je ispalo baš protiv Medveščaka. Bilo mi je drago opet se vratiti u Ledenu, sjetio sam se lijepih trenutaka iz prošle sezone. Medveščak nije igrao dobro protiv nas, ali vjerujem da ima momčad za doigravanje – rekao je Charles Linglet, koji je jučer imao po jedan gol i asistenciju.

Pali na 10. mjesto

Porazom su medvjedi pali na 10. mjesto, sa tri boda manje od osmoplasiranog Lokomotiva. Iduću utakmicu Medveščak igra u subotu protiv Jokerita. S Fincima će doći i Djed Božićnjak, nadamo se da će darivati bodovima medvjede.

>> Dinamo u Ledenoj prekinuo negativni niz, Medveščaku zabijali bivši igrači

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije