Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

San Jose Sharksi nakon 25 godina u borbi za Stanleyjev kup

San Jose - St. Louis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
26.05.2016.
u 08:50

Sharksi su osnovani 1991. godine i do sada nikada nisu igrali u finalu doigravanja NHL lige

Hokejaši San Jose Sharksa su nakon 25 godina izborili finale doigravanja NHL lige i borbu za Stanleyjev kup.

U šestom susretu finala Zapadne konferencije San Jose je pobijedio St. Louis Bluese sa 5:2 i u seriji na četiri pobjede slavio sa 4-2. 

Domaćin je poveo u 4. minuti pogotkom kapetana Joela Pavelskog. Za 2:0 zabio je Joel Ward u petoj minutu druge trećine. Kada su Ward i Joonas Donskoi s  dva pogotka u prvih osam minuta posljednje trećine povisili na 4:0 priči je bio kraj.

St Louis je do kraja dvoboja tek ublažio poraz golovima Vladimira Tarasenka, a u posljednjim trenucima susreta je Logan Couture zabio za 5-2 u prazan gol.

San Jose će u finalu igrati protiv pobjednika dvoboja Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning koji 26. svibnja igraju odlučujuću, sedmu utakmicu.

Sharksi su osnovani 1991. godine i do sada nikada nisu igrali u finalu doigravanja NHL lige.

>>Pittsuburgh pobijedio u gostima i izborio sedmu utakmicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije