Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Rangersi izborili 600. pobjedu treneru Vigneaultu

New York Rangers
Reuters/Pixsell
08.02.2017.
u 11:52

Michael Grabner je bio dvostruki strijelac za Rangerse, a zabio je i svoj 25. gol ove sezone

New York Rangers su sinoć sa 4-1 pobijedili Anaheim Duckse i svom treneru Alainu Vigneaultu osigurali 600. pobjedu u NHL-u.

Vratar Henrik Lundqvist imao je čak 43 obrane, što je najviše ove sezone.

Michael Grabner je bio dvostruki strijelac za Rangerse, a zabio je i svoj 25. gol ove sezone, dok su druga dva gola za New York (34-18-1) zabili Oscar Lindberg i Mats Zuccarello.

Vigneault je tako postao peti aktivni trener koji je stigao do 600. pobjede u NHL-u, priključivši se Joelu Quennevilleu (Chicago Blackhawks), Lindyju Ruffu (Dallas Stars), Barryju Trotzu (Washington Capitals) i Darrylu Sutteru (Los Angeles Kings). Također je 15. u povijesti NHL-a koji je ostvario takav rezultat.

Jedini gol za Anaheim (28-17-10) zabio je Jakob Silfverberg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije