Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U HOKEJU

Prijenosi hokeja - otkazani

televizija
VL FOTO
13.04.2012.
u 12:34

Sportska televizija neće izravno prenositi ostale utakmice naših hokejaša s Islanda.

Sportska televizija unatoč uloženim naporima za što kvalitetnije praćenje nastupa hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu Divizije II - grupa A te zbog neprihvatljive kvalitete prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske neće izravno prenositi ostale utakmice naših hokejaša s Islanda.

Kvaliteta prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske bila je ispod minimuma tehničke razine i svih minimalno-tehničko-produkcijskih standarda međunarodnih prijenosa sportskog događaja, a posebice jednog svjetskog prvenstva. Sportska televizija, poštujući ta načela, drži da je isporučeni standard prijenosa iz Islanda apsolutno produkcijski neprihvatljiv za Sportsku televiziju i emitiranje, stoji u priopćenju.

Sportska televizija nastavlja intenzivno pratiti nastupe hrvatskih hokejaša u dnevnim izvještajima svog reportera Marka Šorlija s lica mjesta, koji će po povratku pripremiti i opširnu reportažu o svemu najvažnijem što se događalo na Islandu.

SPTV će u svibnju izravno prenositi Svjetsko prvenstvo Svjetske skupine koje će nedvojbeno biti na najvišoj sportskoj i produkcijskoj razini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije