navigacija Hokej 2
SP U HOKEJU

Prijenosi hokeja - otkazani

Sportska televizija neće izravno prenositi ostale utakmice naših hokejaša s Islanda.

Prijenosi hokeja - otkazani

Foto: VL FOTO

Sportska televizija unatoč uloženim naporima za što kvalitetnije praćenje nastupa hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu Divizije II - grupa A te zbog neprihvatljive kvalitete prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske neće izravno prenositi ostale utakmice naših hokejaša s Islanda.

Kvaliteta prijenosa prve utakmice između Hrvatske i Španjolske bila je ispod minimuma tehničke razine i svih minimalno-tehničko-produkcijskih standarda međunarodnih prijenosa sportskog događaja, a posebice jednog svjetskog prvenstva. Sportska televizija, poštujući ta načela, drži da je isporučeni standard prijenosa iz Islanda apsolutno produkcijski neprihvatljiv za Sportsku televiziju i emitiranje, stoji u priopćenju.

Sportska televizija nastavlja intenzivno pratiti nastupe hrvatskih hokejaša u dnevnim izvještajima svog reportera Marka Šorlija s lica mjesta, koji će po povratku pripremiti i opširnu reportažu o svemu najvažnijem što se događalo na Islandu.

SPTV će u svibnju izravno prenositi Svjetsko prvenstvo Svjetske skupine koje će nedvojbeno biti na najvišoj sportskoj i produkcijskoj razini.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija