Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Toljatiju

Prekinut pobjednički niz Medveščaka, Lada slavila u Rusiji

Medveščak - SKA
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.10.2014.
u 20:18

Već u petak medvjedi su kod Neftehimika, a sljedećeg tjedna su kod kuće, igraju tri utakmice u nizu; protiv Sibira, Metalurga i Admirala

Kihnuli su Medvjedi na ruskih -9 temperature Celzijusa, u gradu na Volgi Toljatiju, stradali su od tamošnje Lade (2:1) čime je zaustavljen niz od tri pobjede zagrebačke momčadi. U vrlo tijesnom susretu poveli su preko Billa Thomasa, izjednačili su Rusi preko Dmitrija Ogurcova, a Jurij Petrov donio im je slavlje u revanšu za nedavni poraz u Ledenoj. 

– Znali smo kako će nam utakmica u Toljatiju biti teža nego ona u Zagrebu jer su u KHL-u sve momčadi opasnije kada igraju kod kuće. Usto, Lada igra bolje nego na početku sezone. Bodovi nam trebaju da uđemo što prije u krug momčadi koje idu u doigravanje, no ovdje ih nismo uspjeli dohvatiti – kazao je branič Andrew Hutchinson. 

Sakupili su hokejaši Medveščaka čak 22 minute isključenja, od toga 20 hvatajući prednost domaćina, tražeći izjednačenje. No, vratar Ilja Ježov spremno je branio čast Lade. Već u petak medvjedi su kod Neftehimika, a sljedećeg tjedna su kod kuće, igraju tri utakmice u nizu; protiv Sibira, Metalurga i Admirala.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
01:06 23.10.2014.

Slaba igra. Ako ne mogu pobijediti klubove na dnu tablice, onda teško da mogu u doigravanje.

FU
FULL
20:51 23.10.2014.

Očigledno, Medveščak se može pobijediti jedino pojačanim isključenjima, zbog toga pada ritam igre pa je i poraz logičan, ne branim ih ali čitajući izvješća o utakmici (koju nisam gledao) jedino mi se nameće takvo rješenje. Isključenja je i trener obznanio kao važan faktor za pobjedu Lade prema tome, gdje ima "dima ima i vatre". Moram priznati i sam sam očekivao tri "laka boda", na žalost ne; ništa idemo dalje. Nadam se da povreda Leina nije pod znakom pitanja za daljnje utakmice?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije