Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Potraga je završena: Geoff Kinrade potpisao za Medveščak

geoff kinrade
Foto: Youtube Screenshot
15.10.2014.
u 10:45

Ovo će mu biti premijerna sezona u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

Potraga za igračem koji bi očvrsnuo Medveščakovu obranu je završena. Geoff Kinrade, kanadski branič s AHL i NLA iskustvom, osvojenim Calder kupom i Spengler kupom te naslovom NLA-a, novi je branič u Medveščakovim redovima. Ovo će mu biti premijerna sezona u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

Geoff Kinrade je rođen 1985. godine u Nelsonu (Britanska Kolumbija, Kanada). Tijekom studija, četiri godine je igrao za NCAA momčad Michigan Tech, a prvi profesionalni ugovor je potpisao 2008./2009. s AHL klubom Norfolk Admiralsima. Iste te sezone debitirao je u NHL-u u dresu Tampa Bay Lightninga protiv Washington Capitalsa. Nakon sezone s Norfolkom, naredne dvije igrao je za Binghamton Senatorse s kojima je 2010./2011. osvojio Calder kup.

 

Sezone 2011./2012. odlučio se okušati u Europi te je prve 34 utakmice odigrao za češkog prvoligaša HC Plzen, da bi zatim prešao u švicarski Bern (NLA) s kojim je već iduće sezone osvojio naslov prvaka Švicarske. Prije dolaska u Medveščak, Kinrade je bio na posudbi u Ambri-Piotti za koju je odigrao četiri utakmice, dok je s Bernom ove sezone četiri puta zaigrao u Champions Hockey League.

Protekle dvije sezone, Kinrade je nastupio i na Spengler kupu u sastavu Teama Canade, pod vodstvom trenera Douga Sheddena, a 2012./2013. je podigao Spenglerov pehar.

>>Stewart ipak napušta Medveščak, no tko dolazi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije