Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVAO SMIJEH

Poskliznuo se i primio gol, a sudac ga poništio zbog faula

Hokej
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.10.2014.
u 09:01

O ovome će se još dugo pričati u NHL ligi.

Utakmica Washington Capitalsa i Detroit Red Wingsa (2:4) ostat će upamćena po jednoj čudnovatoj odluci suca, zbog koje će se sigurno još dugo voditi polemike.

Naime, u sedmoj minuti se vratar Capitalsa Braden Holtby poskliznuo prilikom vraćanja na gol, primio pogodak i suci su ga bez ikakvog razloga poništili. U njihovim očima bila je riječ o ometanju, iako kraj Holtbyja nije bilo nikoga. To se uostalom i vidi na snimci. A vidi se i osmijeh vratara Capitalsa, kojem je bilo jasno koliki poklon mu je dodijeljen.

Srećom, iako je u tom trenutku bilo 0:0, ukupni rezultat nije patio jer su gosti iz Detroita svejedno pobijedili.

>> Red Wingsi plaćaju kaznu zbog - zrakoplova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije