Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL FINALE

Pittsburgh pobjedom otvorio finale Stanley kupa

Pittsburgh - Tampa Bay
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
31.05.2016.
u 11:26

Penguins mogu udvostručiti prednost u seriji u srijedu kada se igra druga utakmica i to opet na njihovom ledu.

Pittsburgh Penguins su u ponedjeljak navečer otvorili finale Stanley kupa pobjedom nad San Jose Sharksima od 3:2 čime su poveli u seriji sa 1:0.

Penguins mogu udvostručiti prednost u seriji u srijedu kada se igra druga utakmica i to opet na njihovom ledu.

Penguins su poveli u prvoj trećinii pogocima Bryana Rusta i Conora Shearyja. U drugoj trećini su dominirali Sharks kojima je ovo prvo finale Stanley kupa u povijesti. Do izjednačenja su došli nakon što su Tomas Hertl i Patrick Marleau zabili svaki po gol. Vratar San Josea Martin Jones je utakmicu završio sa 38 obrane.

San Jose je i u zadnjoj trećini bio bolji, ali sve je njihove pokušaje zaustavio vratar Penguinsa Matt Murray, koji je na kraju obranio 24 udarca. Dvije i pol minute prije kraja utakmice treći gol za Pittsburgh zabio je Nick Bonino.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije