Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

Pittsburgh Penguins plasirali se u finale Stanley kupa

Pittsburgh Penguins i Washington Capitals
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 10:23

Za Penguinse je to peto finale, dobili su tri od prva četiri, a Sharksima je ovo prvi put da su u finalu.

Pittsburgh Penguins su se plasirali u finale Stanley kupa nakon što su sinoć u sedmoj utakmici završnice Istočne konferencije bili bolji od Tampa Bay Lighteninga sa 2-1 i seriju dobili sa 4-3.

Rookie Bryan Rust zabio je oba gola za Pittsburgh osiguravši mu 12. pobjedu u 18 utakmica doigravanja i prvo finale Stanley kupa u sedam godina. Drugi rookie, vratar Matt Murray obranio je 16 udaraca prema vratima Pittsburgha.

Jedini gol za Tampu zabio je Jonathan Drouin.

Pittsburgh će u finalu igrati protiv San Jose Sharksa, a prva je utakmica na rasporedu u ponedjeljak. Za Penguinse je to peto finale, dobili su tri od prva četiri, a Sharksima je ovo prvi put da su u finalu.

Rezultat finala Istočne konferencije:

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 2-1
(Pittsburgh se s rezultatom 4-3 plasirao u finale)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije