Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao je i Neftehimik

Peto slavlje Medveščaka u nizu za peto mjesto Zapadu!

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
30.09.2015.
u 23:32

– Sretan sam s načinom na koji se moja momčad bori. Spremni smo izaći i natjecati se svake večeri.

Navijanje i pjesma ponovno su odzvanjali zidovima Ledene. Pred 4.000 gledatelja hokejaši Medveščaka su pobjedom u produžetku nad Neftehimikom 3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0) nastavili uspješan niz. Petim trijumfom u nizu momčad Gordieja Dwyera je skočila na peto mjesto na tablici Zapadne konferencije KHL lige.

– Liga je izjednačena. Nema izrazitih favorita, jer svatko svakoga može pobijediti – govorio je prije utakmice trener Dwyer, upozoravajući na nepredvidljivost momčadi iz Nižnjekamska.

I bio je u pravu, jer su gosti pokazali čvrstinu u igru. Dlanovi navijača brzo su se zagrijali jer je Medveščak poveo sa 1:0 već u prvoj minuti, strijelac je bio Glumac. Gosti su uzvratili s dva brza pogotka i preokrenuli rezultat (1:2), ali Hedberg se pobrinuo da prva trećina završi miroljubivo - 2:2. Vratari su u nastavku susreta zaključali svoja vrata, a Gašper Krošelj uspio je sakupiti 30 obrana. Medvjedi su pobjedu izborili u produžetku, a strijelac je bio Kinrade. 

– Sretan sam s načinom na koji se moja momčad bori. Spremni smo izaći i natjecati se svake večeri. Zadovoljan sam pristupom igrača koji doprinose pobjedama. Uvijek će netko iskočiti i preuzeti odgovornost – dodaje Dwyer.

Hokejaši Medveščaka su nakon 16 utakmica peti na Zapadu sa 27 bodova, a vodi CSKA sa 32 boda. Medvjedi sljedeću utakmicu u Ledenoj igraju u petak (19.30) protiv Metallurga iz Magnitogorska, četvrtoplasirane momčadi Istoka, koji je izgubio u Moskvi od Dinama sa 1:2.

>>Medveščak pobijedio Traktor i upisao četvrtu uzastopnu pobjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije