Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao dinamo minsk

Odličnom drugom trećinom Medvjedi do vrijedne pobjede

Medveščak - Dinamo Minsk
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
22.01.2015.
u 20:45

Medveščak je protiv Dinama iz Minska slavio 4:2.

U utakmici u kojoj se na gotovo mjesec dana oprostio od Ledene, Medveščak je pobijedio Dinamo Minsk 4:2.

Medvjedi su utakmicu počeli snažnim pritiskom koji je urodio plodom u 2. minuti kada je Edwin Hedberg zatresao mrežu Larsa Haugena. Asistencije su upisali Bill Thomas i Mark Popovic. Thomas je u zadnje vrijeme u formi i ovo mu je 7. bod u posljednjih 8 utakmica. Igrači bjeloruske momčadi po isteku su se trećine poveselili da su izjednačili, no suci su dodatnom provjerom ustvrdili da je vrijeme isteklo prije no što je pak prošao gol-crtu.

U 23. minuti Martin St. Pierre je isključen na 2+2 minute zbog visoke palice, ali Dinamo nije uspio stvoriti izgledniju priliku. U 33. minuti Medveščak je udvostručio svoje vodstvo. Andy Murray je odličnim dodavanjem prema sredini leda pronašao Patricka Bjorkstranda koji je poslao neobranjiv udarac u sam kut gola. Veliku ulogu pri golu imao je i Dario Kostović koji je blokirao pogled gostujućem golmanu.

Medvjedi nisu na tome stali, 4 minute kasnije na semaforu je stajalo 3:0. James Wright je sve sam obavio – oduzeo je pak, sjurio se prema Haugenu i silovito odapeo u mrežu. Ipak, ni tu nije bio kraj uraganskoj trećini zagrebačke momčadi, u 40. minuti Ville Leino je povisio rezultat na 4:0. Asistenti su bili Bjorkstrand i Geoffrey Kindrade.

U 41. minuti zazvonila je vratnica Medveščakova gola, i to je bilo bliže pogotku nego u bilo kojoj prilici u prve 2 trećine. U 47. minuti Dinamo je uspio smjestiti pak iza Cala Heetera. Powerplay pogodak postigao je bivši Medvjed Charles Linglet. Konačan rezultat, 4:2, postavio je Oleg Goroško u 53. minuti.

Generali lavlje srce igračem utakmice proglašen je Heeter.

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB – DINAMO MINSK 4:2 (1:0, 3:0, 0:2)

ZAGREB – Ledena dvorana Doma sportova. Gledatelja 5220. Suci: Sergejev, Soin, Balodis, Morozov.

STRIJELCI:

1:0 MED Hedberg (Thomas, Popovic, 2)

2:0 MED Bjorkstrand (Murray, 33)

3:0 MED Wright (37)

4:0 MED Leino (Bjorkstrand, Kinrade, 40)

4:1 DIN Linglet (Ellison, Bailen, 48) PP1

4:2 DIN Goroško (Szczechura, 53)

KHL MEDVEŠČAK: Heeter, Owuya, Pelletier, St. Pierre, Leino, Martinović, Carle, Perkovich, Wright, Flood, Hedberg, Thomas, Bjorkstrand, Popovic, Hutchinson, Kinrade, Kostović, Murray, Glumac.

DINAMO MINSK: Haugen, Miljčakov, Nogačjov, Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Lisovec, Vesce, Kaljužnij, Meleško, Krajiček, Materuhin, Szczechura, Bailen, Stepanov, Razvadovskij, Kitarov, Švarny, Goroško, Gavrus.

ISKLJUČENJA: Medveščak 6, Dinamo 4.

UDARCI NA GOL: Medveščak 35, Dinamo 31.

>>Medveščak sve dalje od doigravanja, Shedden kaže: Glava je još iznad vode

Komentara 3

FU
FULL
21:09 22.01.2015.

Dobra tekma, samo mi sve ovo miriše na "dogovornu ekonomiju"?? Treći put je Heeter imao šansu za shutout, zašto ga nije ostvario treba pitati njegovog "sponzora" g. Sheddena?? Neke stvari i "sljepac" vidi, samo kad se naš trener "zaljubi i voli onda stvarno voli do kraja"?! "Hrabar" je, mora se priznati.

BR
brancro
21:55 22.01.2015.

Ajde mi pojasni "dogovornu ekonomiju", ja sam "slijepac".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije