Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi torpedirani

Novi poraz Medveščaka, susret u Ledenoj obilježila tučnjava

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
16.09.2014.
u 23:30

- Uz toliko primljenih golova ne može se nikoga pobijediti, do sljedeće utakmice moramo to poboljšati – zaključio je Murray

Pobjeda protiv Sjeverstalja nije uspjela razbuditi hokejaše Medveščaka, večeras su protiv Torpeda doživjeli i peti poraz u prvih šest utakmica sezone. Gosti iz Rusije pred 5000 navijača u Ledenoj slavili su s 4:1 (2:1, 0:0, 2:0), a presudila je lošija igra medvjeda u obrani, te neefikasnost u napadu. Gotovo je nevjerojatno što je napadač Medveščaka Segal promašio u 53. minuti – sam pred golom s pola metra pogodio je stativu!

Najzanimljiviju dio utakmice bila je tučnjava u 31. minuti. Vratar Medveščaka prvo je glavom udario Denisa Kazionova, a njegov kolega Kuljomin vratio je Brustu šakom u glavu. Gore je prošao vratar medvjeda, jer osim što je završio na podu, još je dobio i isključenje do kraja utakmice. Kuljomin je pak dobio samo dvije minute kazne.

- Bolje da ne kažem što mislim o toj odluci jer mogao bih biti kažnjen. No, reći ću da Brust nije zaslužio isključenje – rekao je trener Medveščaka Weber, a onda prokomentirao igru medvjeda:

- Imali smo podjednako šansi, no oni su svoje zabili, a mi nismo.

Kapetan Medveščaka Andrew Murray je dodao:

- Kao kapetan pokušat ću prodrmati momčad, iduću utakmicu protiv CSKA bit će teško, no pobijedili smo ih i prošle godine, a bili su favoriti.

Nova pojačanja medvjeda, napadači Aaron Palushaj i James Wright protiv Torpeda nisu igrali. Razumljivo, jer na dan utakmice sletjeli su iz Sjeverne Amerike.

Ovim porazom Medveščak je ostao sam na začelju Zapadne divizije, sa svega tri boda iz šest utakmica. Zanimljivo, u svakoj od tih utakmica medvjedi su primili barem tri gola.

- Uz toliko primljenih golova ne može se nikoga pobijediti, do sljedeće utakmice moramo to poboljšati – zaključio je Murray.

Priliku za popravak dojma medvjedi će imati već u četvrtak kada u Ledenu stiže CSKA.

Kao mala utjeha Medveščaku za poraz od Torpeda su rezultati istraživanja po kojima je Medveščak sa 160.663 fanova najpopularniji europski hokejaški klub na Facebooku.

Komentara 12

TA
tayphon1
10:11 17.09.2014.

Tužna priča..... moram obraniti Brusta...čovjek je golman za khl i ove sezone on jedini bude otišao odavde...i prošle je imao dosta ponuda....jedino on uđe sa žarom i željom za igranje...nebi rekao da ostali imaju takav osječaj.....ali nije tu problem..... Stvarnono pratim medvjede od početka...ima uspona i padova...nisu igrači krivi oni su tu došli jer ih je neko zvao...mislim da je vrijeme da navijači prozovu i vodstvo kluba....da se danas podvuče crta šta je napravio ovaj klub zadnje tri godine....odlazak iz EBELa a to je realno i jedino mjesto gdje spadamo i možemo igrati...lijepi su snovi u KHLu ali tamo danas i daljnjih godina nemamo šta tražiti..zašto?...klub koji nema pomladak i koji nebude dao nikada našeg igrača...klub koji ovisi o tuđim novcima koji nebudu uvjek stizali...a u zadnje vrijeme i klub kojeg napuštaju navijači....na jučerašnjoj tekmi je jedino bilo 5000 stolica a ne gledalaca....postalo je tumorno u ledenoj....nekad se na pauzi pjevalo ispred i po hodnicima a gubili smo....potjerali su na nagovor drugih trenera jednog Zanoškog,Hečimoviča...koji su ostavljali srce za klub....počeli su treneri voditi klub zadnje tri godine....dosta se radilo protiv navijača a to se sada vidi i skriva...pola tribina je sakriveno i zamaskirano...ja bi krivio upravu....UZELI STE PREVELIKI KOLAČ SA KHLom...nesmijemo dozvoliti da igračima Medveščak bude prolazna stanica...jer ja barem nevidim bit i srž kluba koji igra ligu u kojoj nemože konkurirati...šta če se desiti ako ove godine nisu dobro trgovali i ovo je max ovih igrača...čekati sljedeču...ako se posreči da neki odigraju sezonu i odu....koja je bit toga....sad priznajem da mi fali EBEL,Olimpija,KAC...kad su navijači dolazili kod nas kad je bilo važno ne izgubiti od slovenaca...bilo je više žara i na tribinama i na terenu....UPRAVO GURATE MEDVEŠČAK U PONOR BOJIM SE DA ČE NESTATI NAVIJAČA KAO I U DRUGIM SPORTOVIMA...

FU
FULL
20:04 17.09.2014.

Koji start igrača Dinama Moskva na Mozyakina iz Mettalurga, pa to je strava, Mozyakina je "torpedirao" u bandu tako da je potonji iznesen s terena; pišem sve zbog sinoćnje tuče gdje je Brust kažnjen teškom kaznom a večeras su dva igrača kažnjena obostrano za ovaj start s 2min kazne???? Za ne povjerovati??? Odlična utakmica, koja je otišla u produžetke kod 0:0 rezultata u 60min igre!!! Trener Weber ima puno pravo što je rekao za isključenje Brusta; podjela na "velike i male" je bila prisutna i prošle godine a ove s novim pravilima kazne će biti "rastezljiv pojam"?!

JE
JediniMrva
08:10 17.09.2014.

KAko što govorim već godinu dana, dok ne kupe golmana (ponavljam golmana) koji će braniti, a ne onoga koji brani kada ga pogode tada nešto i može biti. Do tada nula bodova. Ovi golmani su rupe teške, pa onaj Kristan je bio car za ove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije