Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Sidney Crosby zabio dva gola u pobjedi Pittsburgha

Sidney Crosby
Reuters/PIXSELL
09.02.2016.
u 10:23

New York Rangers su u Madison Square Gardenu sa 2-1 pobijedili New Jersey Devilse, a golove su zabilj J.T. Miller i Kevin Klein, dok je vratar Henrik Lundqvist imao 27 obrana. To je treća uzastopna pobjeda za Rangerse i sedam u 10 utakmica.

U četiri utakmice koje su sinoć igrane u NHL-u pobjede su upisali New York Rangers, Pittsburgh Penguinsi, Ottawa Senatorsi i Detroit Red Wingsi.

New York Rangers su u Madison Square Gardenu sa 2-1 pobijedili New Jersey Devilse, a golove su zabilj J.T. Miller i Kevin Klein, dok je vratar Henrik Lundqvist imao 27 obrana. To je treća uzastopna pobjeda za Rangerse i sedam u 10 utakmica.

Jedini pogodak za Devilse postigao je Trevor Zajac, a vratar Cory Schneider je obranio 35 udaraca prema mreži New Jerseya. 

Pittsburgh Penguins su sa 6-2 bili bolji od Anaheim Ducksa, a Sidney Crosby je zabio dva gola. Poveo je Pittsburgh golovima Chris Kunitza i Conora Shearyja, a Ryan Getzlaf je smanjio na 2-1, da bi Carl Hagelin povećao na 3-1. Crosby prvi pogodak postiže za 4-1, a drugi za 5-2. Prije njegovog drugog gola mrežu Pittsbugha zatresao je Patrick Maroon. Šesti gol za Penguinse zabio je Olli Maatta. Crosbyju je voo bila i sedma utakmica zaredom na kojoj je postigao pogodak i to su mu bili 23. i 24. pogodak ove sezone. 

Petr Mrazek je imao 23 obrane u svom četvrtom shutoutu ove sezone, a Pavel Datsyuk je zabio dva gola za pobjedu Detroit Red Wingsa od 3-0 nad Florida Panthersima. Treći gol za Detroit zabio je Tomas Tatar. Vratara Floride Al Montoya je upisao 28 obrana u porazu svoje momčadi. 

Ottawa Senators su sa 5-1 slavili protiv Tampa Bay Lighteninga, a Mark Stone je bio dvostruki strijelac. Jean Gabriel Pageau, Shane Prince i Zack Smith su zabili još po gol za Ottawu čiji je vratar Craig Anderson obranio 31 udarac.

Jedini gol za Tampu zabio je J.T. Brown.

REZULTATI:

New York Rangers - New Jersey Devils     2-1
Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks      6-2
Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning    5-1
Detroit Red Wings - Florida Panthers     3-0

>> Sidney Crosby nakon značajne pobjede prešao 900 bodova

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije