Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Rangersi pobijedili Penguinse u Pittsburghu

Henrik Lundqvist
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
11.02.2016.
u 10:24

Henrik Lundqvist je sa 34 obrane stigao do svog trećeg shutout ove sezone i 58. u karijeri.

New York Rangersi su sinoć sa 3-0 pobijedili Pittsburgh Penguinse u Consol Energy centru, a Henrik Lundqvist je sa 34 obrane stigao do svog trećeg shutout ove sezone i 58. u karijeri.

To je također i Lundquvistova 366. pobjeda u NHL-u čime je pretekao Martina Brodeura među vratarima s najviše pobjeda u svojih 11 sezona. Osim toga, to je bio i prvi shutout New Yorka u Pittsburghu od 27. veljače 1971. 

Rangersi su poveli golom Kevina Hayesa, Dominic Moore je zabio za 2-0, a Jesper Fast za 3-0 1:31 minutu prije kraja utakmice.  

Petr Mrazek je obranio 22 udarca i Detroit Red Wings su pobijedili Ottawa Senatorse sa 3-1 u Joe Louis Areni. Golove za Detroit, koji se popeo na drugo mjesto u Atlantskoj diviziji, zabili su Danny DeKeyser, Henrik Zetterberg i Darren Helm. Jedini strijelac za Ottawu bio je Zack Smith, dok je vratar Craig Anderson upisao 26 obrana. 

Vancouver Canuck su sinoć sa 2-1 pobijedili Arizona Coyotese na njihovom terenu, a vratar Ryan Miller je imao 33 obrane. Jake Virtanen i Jannik Hansen su zabili golove za Vancouver koji se približio na dva boda Colorado Avalancheu i Nashville Predatorsima u utrci za mjesto za doigravanje u Zapadnoj konferenciji. Martin Hanzal je zabio gol za Coyotese koji su pali na 11. mjesto u Zapadnoj konferenciji.

>>Los Angeles Kingsi zabili devet golova Boston Bruinsima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije