Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Montreal razbio New York Rangerse, Boston pobijedio Detroit

Montreal Canadiens
Reuters/PIXSELL
26.11.2015.
u 10:57

Boston Bruinsi su sa 3-2 pobijedili Detroit Red Wingse u produžetku.

Montreal Canadiensi su sa 5-1 pobijedili New York Rangerse a Devante Smith Pelly je zabio dva gola. Vratar Montreala Carey Price je obranio 22 od 23 udaraca koliko je upućeno prema njegovim vratima, ali se na led nije vratio u zadnjoj trećini zbog ozljede. Golman Rangersa Henrik Lundqvist je izvučen iz igre nakon što je primio peti gol. 

Strijelci osim Smitha Pellyja za Montreal bili su još Sean Andrighetto, Alex Galchenyuk i M,ax Pacioretty. Jedini gol za Rangerse zabio je Rick Nash.

Boston Bruinsi su sa 3-2 pobijedili Detroit Red Wingse u produžetku. Frank Vatrano je drugim pogotkom na utakmici postignutim minutu i pol nakon početka produžetka odlučio utakmicu.
Colin Miller zabio je treći gol za Boston, a vratar Jonas Gustavsson upisao 32 obrane.

Pittsburgh Penguinsi su također slavili u produžetku i to sa 4-3 protiv St. Louis Bluesa. Evgeni Malkin je zabio gol za pobjedu minutu nakon početka produžetka. Sidney Crosby je zabio dva gola za Pittsburgh, a Ben Lovejoy dodao još jedan.

Tampa Bay Lightening je utakmicu protiv LA Kingsa odlučio nakon izvođenja kaznenih udaraca. Jonathan Marchessault i Valtteri Filppula su zabili prve golove u izvođenju kaznenih udaraca za pobjedu Lightninga od 2-1 nad Los Angeles Kingsima.

>>Dallas i dalje bez domaće pobjede, Ryan Getzlaf asistirao za svih pet golova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije