Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi odlazak

Mike Hedden napušta KHL Medveščak Zagreb

mike hedden
Igor Kralj/PIXSELL
25.10.2014.
u 16:33

Hedden je ove sezone za Medveščak odigrao 12 utakmica, ali nije ostvario ni jedan bod u tom razdoblju.

Nakon nekoliko igračkih pojačanja, KHL Medveščak Zagreb suočio se i nekoliko odlazaka. Nakon Branislava Mezeia i Anthonya Stewarta, klub će napustiti i napadač Mike Hedden.

Do prekida suradnje između kluba i igrača došlo je sporazumnim raskidom ugovora, a razlog Heddenovog odlaska je činjenica da nije bio zadovoljan svojom minutažom u Medveščaku te je odlučio pokušati pronaći klub u kojem će igrati veću ulogu i dobivati veću minutažu na ledu.

- Mike je tražio da ga ga oslobodimo njegovog ugovora. Nije bio zadovoljan svojom ulogom u momčadi i osjećao je da mu je u najboljem interesu da potraži klub u kojem će moći igrati više. S obzirom na to da smo dobili na dubini potpisivanjem Edwina Hedberga, u klubu smo osjećali da možemo ispuniti Mikeove želje i dopustiti ovo. Nadamo se da će drugdje biti zadovoljan i želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri - izjavio je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Hedden je ove sezone za Medveščak odigrao 12 utakmica, ali nije ostvario ni jedan bod u tom razdoblju.

>>Medveščak poražen nakon kaznenih udaraca, Carle 41 sekundu prije kraja donio bod

>>Medveščak - najveća NHL filijala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije