Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedili Dinamo

Medvjedi za povijest, prvi nakon 5 susreta

Medveščak - Dinamo Riga
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
03.09.2015.
u 23:17

Medveščak pobijedio Dinamo Rigu u produžetku sa 2:1.

Medveščakovi hokejaši dobro su se namučili ne bi li izborili i četvrtu pobjedu na početku sezone u KHL-u. U sjajnom ozračju što ga mogu prirediti jedino navijači u Ledenoj, medvjedi su pred 5000 gledatelja pobijedili Dinamo iz Rige sa 2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0).

Pobjednika je odlučio pogodak Čeha Mareka Kvapila u drugoj minuti produžetka dok su medvjedi imali igrača više. Četvrtom pobjedom u petoj domaćoj utakmici u nizu, Medveščak je u tri godine igranja u drugoj najjačoj ligi svijeta prvi put vodeći na tablici zapadne konferencije.

Momčad Gordiea Dwyera ispisala je novu stranicu u povijesti Medveščaka, jer je na prvom mjestu sa 11 bodova, slijede Lokomotiv sa 10, te Jokerit, Dinamo Minsk (obje momčadi imaju utakmicu manje) i Torpedo sa 9 bodova.

Vrata medvjeda protiv Dinama čuvao je Gašper Krošelj i imao 21 obranu. Igralo se vrlo čvrsto, a vratari su u prvoj trećini uspjeli zaustaviti sve udarce. Medvjedi su u nastavku krenuli oštrije, a svoju nadmoć okrunili su pogotkom. Strijelac je bio Stefano Giliati.

Medvjedi sada igraju tri gostujuće utakmice, prvu 6. rujna u Bratislavi protiv Slovana, a u Ledenu se vraćaju 14. rujna kada će još jednom odmjeriti snagu sa slovačkom momčadi (19.30 sati).     

>>Trener Medveščaka uoči Rige: Želimo se od Ledene oprostiti pobjedom

Komentara 6

TF
tony.franzz
23:37 03.09.2015.

Bravo Medvjedi!

BR
brancro
23:27 03.09.2015.

Bravo dečki!!!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
04:50 04.09.2015.

Dobra tekma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije