Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primili 5 golova

Medvjedi pali kod SKA Peterburga

Medveščak Slovan
Davor Puklavec/PIXSELL
01.02.2015.
u 18:31

Šteta što su medvjedi prespavali prvih 15 minuta, kao da su se prepali snage najskuplje momčadi lige.

Hokejaši Medveščaka izgubili su u 53. kolu KHL-a na teškom gostovanju kod SKA Peterburga. Ruska momčad slavila je s 5:2 (3:0, 0:1, 2:1).

Šteta što su medvjedi prespavali prvih 15 minuta, kao da su se prepali snage najskuplje momčadi lige, pa su Kovaljčuk i društvo već nakon 15 minuta vodili 3:0. No, momčad Douga Sheddena nije se predavala, prvo je na 1:3 u 31. minuti smanjio Segal, a onda je na samo gol zaostatka u 43. minuti smanjio Thomas.

Činilo se u tim trenucima da medvjedi mogu do bodova u Peterburgu, no gol Dadonova za 4:2 u 53. minuti prelomio je utakmicu. Točku na i u 58. minuti stavio je Panarin.

Porazom su si medvjedi smanjili šanse za ulazak u doigravanje, osmo mjesto na kojem je Dinamo Riga sada bježi pet bodova.

Iduću utakmicu Medveščak igra u utorak (17 sati) protiv Dinamo Minska, momčadi u kojoj je pet bivših medveščakovaca.

>>Hrvati stvaraju čudo: Iz zemlje s dva klizališta žele izboriti Olimpijske igre

Komentara 2

DO
dodotatino
21:16 01.02.2015.

da je autor članka gledao utakmicu onda sigurno ne bi napisao da su prespavali prvih 15 min. Kod 1:0 poništen je gol Medveščaku i to nakon pregledavanja snimke koje je trajalo jako jako dugo. Vidjelo se da su igrači i trener bili jako nezadovoljni tom odlukom i u kratkom roku su primili još dva gola. Bilo bi ljepo da i ovaj komentar izbrišete jer svaki puta kada se upozori na vaše propuste vi jednostrano upotrijebite neka pravila komentiranja koja često tumačite na čudan način

FU
FULL
20:33 03.02.2015.

Utakmica se izgubila zbog sudaca i krive procjene početka utakmice s odabirom golmana Sheddena, ni jedan gol ne ide na "dušu" ni jednom golmanu, možda drugi Heeteru gdje je morao bolje staviti palicu na desni štitnik ne lijevi i nee bi došao odbijeni pak njihovom napadaču koji je uzeo prednost pred golom; to su finese koje bitno određuju golmana i momčad u cjelini. Suci nisu suđenjem dozvolili razvoj i pokazivanje naše trenutne spremnosti dvoboja s najjačim klubovima KHL-a tako je još jedan dvoboj nestao. Igrali smo odlično u 2/3 utakmice s obzirom na sastav od samo 17 igrača i teško je bilo zadržati koncentraciju i snagu u cijelom susretu jer SKA je momčad koja lako može koncepcijski odgovoriti na sve izazove i dozirati igru koliko im treba za privođenje susreta pobjedi pogotovo kad ima iza svojih leđa, "vjetar u leđa" od strane "prugastih". Čudi me s njihove strane veliki broj promašaja okvira gola kod otvorenih i frontalnih udaraca na naš gol. Ni kod njih nije sve "cvijeće" bez obzira na visoku platežnu moć i skupo plaćanje igrača. Šteta za naš poraz jer ga nismo zaslužili, da se je sve odigralo u "duhu hokeja" bod ili dva bi bili ravni pobjedi za treći treba ipak duža i jača klupa s kojom trenutno ne raspolažemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije