Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sočiju

Medveščakov Pelletier na KHL-ovoj All Star utakmici

Pascal Pelletier
Davor Puklavec/PIXSELL
23.01.2015.
u 13:30

Ova me vijest potpuno iznenadila. Ne mogu vjerovati da se to događa, kaže napadač Medvjeda.

Samo noć nakon što su Medvjedi ostvarili pobjedu nad Dinamom iz Minska i osigurali nova tri važna boda, u brlog zagrebačkih Medvjeda je stigla još jedna dobra vijest. Medveščak će, već drugu sezonu zaredom, imati svog predstavnika u KHL-ovoj All Star utakmici koja se u nedjelju održava u Sočiju u Ledenoj dvorani Baljšoj. Naime, napadač Pascal Pelletier 'uskočio' je u momčad Zapada umjesto ozlijeđenog igrača, nekadašnjeg igrača Medveščaka Jonathana Cheechooa.

Najboljem strijelcu Medveščaka, koji je dosad u plavom dresu upisao 13 golova i 20 asistencija, ovo će biti prvi puta da nastupa u KHL-ovoj All Star utakmici.

- Ova me vijest potpuno iznenadila. Ne mogu vjerovati da se to događa! Iako je riječ o revijalnoj utakmici, nama igračima je uvijek velika čast nastupiti na All Staru. Tijekom karijere već sam igrao All Star, ali u AHL-u, tako da će ovo biti jedno sasvim drugo zanimljivo iskustvo - prokomentirao je kratko Pelletier dodavši:

- Nadam se da će Zapad odnijeti pobjedu.

Medveščak je prošle sezone na All Staru imao dva igrača, braniča Kurtisa Fostera i napadača, kojeg će ove godine zamijeniti Pelletier, Jonathana Cheechooa.

>>Team Medveščak na Wings for Life World Run utrci u Zadru

Komentara 1

Avatar Niškorist
Niškorist
13:55 23.01.2015.

Loš si zadnje vrijeme ali ipak mi je drago !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije